Регистрация НН в ЕРНН св.10тыс. в ДЕКАБРЕ!!!

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Irina-3011
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 437 разів

Повідомлення Irina-3011 »

Только что получила письмо из своей налоговой, где написано, что в связи с тем, что с 1.01.12г. вы должны будете регистрировать НН св.10тыс., "то з метою перевірки тех.можливостей" ви повинні зарегистрировать НН св.10 тыс., которые были в ДЕКАБРЕ 2011 г. сроком до 31.12.11.................

Как вам это нравится? Это только мне так "повезло"? Или они всем такое рассылают???

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

у них на сайте: http://www.sta.gov.ua/control/uk/publis ... t_id=90622

14 грудня 2011 | Прес-служба ДПC України

«Зареєструй податкову накладну» - ДПС надає можливість бізнесу призвичаїтися до нових умов звітування

Державна податкова служба України пропонує підприємцям протягом грудня спробувати зареєструвати у Єдиному державному реєстрі податкових накладних хоча б одну податкову накладну.

Така ініціатива пов’язана з тим, що з 1 січня 2012 року Податковим кодексом запроваджується обов’язкова реєстрація податкових накладних, у яких сума ПДВ перевищує 10 тис. грн.

За попередніми розрахунками спеціалістів ДПС, ці нововведення приведуть до збільшення до 65 тис. (тобто в 10 разів) кількості підприємств України, що зобов’язані реєструвати податкові накладні.

З урахуванням цього, завчасна апробація зазначеного механізму керівниками та бухгалтерами підприємств надасть необхідний час бізнесу для адаптації. Крім того посадові особи СГД набудуть необхідного практичного досвіду, що дозволить їм уникати непорозумінь, збоїв та технічних помилок при реєстрації у подальшому.

Розширену інформацію про подання податкових документів в електронному вигляді розміщено на офіційному сайті Державної податкової служби України у розділі «Платникам податків про електронну звітність

gala1109
Мастер
Мастер

Повідомлення gala1109 »

Наивные, они посчитали только НН свыше 10тыс., а сколько будет мелочевки с импортным товаром? У меня каждый день по несколько штук, и мне должны поставщики, естественно. Сервер загнется!!!

Irina-3011
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 437 разів

Повідомлення Irina-3011 »

Evelina писав:у них на сайте: http://www.sta.gov.ua/control/uk/publis ... t_id=90622

14 грудня 2011 | Прес-служба ДПC України

«Зареєструй податкову накладну» - ДПС надає можливість бізнесу призвичаїтися до нових умов звітування

Державна податкова служба України пропонує підприємцям протягом грудня спробувати зареєструвати у Єдиному державному реєстрі податкових накладних хоча б одну податкову накладну.

Така ініціатива пов’язана з тим, що з 1 січня 2012 року Податковим кодексом запроваджується обов’язкова реєстрація податкових накладних, у яких сума ПДВ перевищує 10 тис. грн.

За попередніми розрахунками спеціалістів ДПС, ці нововведення приведуть до збільшення до 65 тис. (тобто в 10 разів) кількості підприємств України, що зобов’язані реєструвати податкові накладні.

З урахуванням цього, завчасна апробація зазначеного механізму керівниками та бухгалтерами підприємств надасть необхідний час бізнесу для адаптації. Крім того посадові особи СГД набудуть необхідного практичного досвіду, що дозволить їм уникати непорозумінь, збоїв та технічних помилок при реєстрації у подальшому.

Розширену інформацію про подання податкових документів в електронному вигляді розміщено на офіційному сайті Державної податкової служби України у розділі «Платникам податків про електронну звітність
Спасибо!Вы меня немного успокоили, одну НН я отправлю, только как это им поможет разгрузить сервер в январе не понятно!!!

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

я думаю, это для того, чтоб потом сказать, что налогоплательщики своими неумелыми действиями сервер "завалили", так еще и не смогли свои накладные в сроки зарегистрировать. Мол, мы вас предупреждали, тренируйтесь в декабре. Не мучайтесь, имхо.

Darina
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Darina »

Всем доброе утро!!
Мне тоже вчера из моей ГНИ звонили (при чем в 17-58.....) - попросили пожалуйста зарегистрируйте для пробы одну из НН за ноябрь или декабрь... Чтобы все было в порядке.... И так вежливо,что я сама поразилась!!!

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Darina писав:Всем доброе утро!!
Мне тоже вчера из моей ГНИ звонили (при чем в 17-58.....) - попросили пожалуйста зарегистрируйте для пробы одну из НН за ноябрь или декабрь... Чтобы все было в порядке.... И так вежливо,что я сама поразилась!!!
Любую НН (< 10000 НДС) или подпадающую под регистрацию (> 10000) ?

Darina
Гений
Гений

Повідомлення Darina »

popen писав:
Сначала просили, чтобы свыше 10 000,00 - а когда я сказала что у меня таких нет в этом периоде - сказали тогда хоть какую нибудь...

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Darina писав:
popen писав:
Сначала просили, чтобы свыше 10 000,00 - а когда я сказала что у меня таких нет в этом периоде - сказали тогда хоть какую нибудь...
Я полагаю, эта затея имеет смысл. Потренироваться...

Darina
Гений
Гений

Повідомлення Darina »

Я тоже так решила - отправлю парочку из 30.11.11 - чтобы понимать что к чему!!!

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”