митниця, ТЕРМІНОВО!!!!
Розмитнюємо товар. Скажіть будь ласка,які документи з митниці повинен надати співробітник, який за це відповідає?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
Головне - ВМД, все інше - за наявністю, хоча без документів від постачальника митниця не розмитнила б товар.
На дорученні (платіжному за яким Ви перераховували кошти) пишуть скільки коштів списано митницею при розмитненні, просто дата-сума та підпис відповідальної особи. це щоб потім Ваші кошти часом не загубились...бо це ж ТАКА організація!
В мене пакувальні листи не завжди є...при перевірці податківцями головне мати договір, інвойс та ВМД, доки від перевізника...
На дорученні (платіжному за яким Ви перераховували кошти) пишуть скільки коштів списано митницею при розмитненні, просто дата-сума та підпис відповідальної особи. це щоб потім Ваші кошти часом не загубились...бо це ж ТАКА організація!
В мене пакувальні листи не завжди є...при перевірці податківцями головне мати договір, інвойс та ВМД, доки від перевізника...
Дуже дякую, не мала ще з імпортом справи(((
Знаю, що може дурне питання, але...
Ну дадуть мені ВМД на основі неї оприбутковую товар та роблю податкову накладну?
Знаю, що може дурне питання, але...
Ну дадуть мені ВМД на основі неї оприбутковую товар та роблю податкову накладну?
-
- Акула НКУ
так, на підставі ВМД оприбутковується товар та реєструється вхідна податкова накладна. Якщо у Вас була передоплата постачальнику, то треба врахувати зміну валютного курса, тобто собівартість буде формуватись за курсом передоплатиRoksa писав: Ну дадуть мені ВМД на основі неї оприбутковую товар та роблю податкову накладну?
Так, в нас була передоплата, зрозуміла
як я це все зроблю... Головне перший раз пережити)))
Дякую
як я це все зроблю... Головне перший раз пережити)))
Дякую
-
- Акула НКУ
якщо працюєте в 1с7.7, тоді в документі ВМД є закладка "податок на прибуток" там відобразите курсову різницю між курсом ВМД та датою передоплати. Сам документ ВМД формуєте за датою, вказаною у ВМД, в іншому випадку у Вас не правильно буде розрахована фактурна, митна вартість та ПДВ