якщо податкові накладні зареєстровані невірними електронними ключами
Доброго дня! У податковій видали неправильні електронні ключі (ідентифікаційні коди і прізвища підписувачів переплутали). такими ключами було зареєстровано три податкові накладні. Потім вже виявили, що ключі не правильні. накладні зареєструвались. квитанції поприходили. Але в податковій сказали, що такі накладні випсиані не правильно, оскільки ключі не правильні. Розрахунок коригування в даному випадку робити не можна,оскільки помилка не підпадає під перелік в ПКУ. Порадили зареєструвати такі самі накладні новими ключами з новими номерами. А старі прийдеться підверджувати документльно, що вони невірні. Що порадите? як правильно присвоїти новий номер і як такі накладні відобразити тепер в реєстрі? дата виписки накладних же не змінюється..

- 
				Marlboro
- Гигант Мысли 
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Смысл в этом есть, правда тогда будет "рвать" Ваш реестр. Имхо - ситуация такая же, как и с обычными не правильно зарегистрированными НН, то-есть или пусть покупатели подают приложение 8, или же действительно создавать разрыв в реестре налоговых, присвоив им другой порядковый номер.

Дякую! буду реєструвати нові податкові накладні з новими номерами. А як правильно номер присвоїти? У мене всього виписано 5 податкових накладних за період: №1,2,3,4,5. Номера 1,3,4- невірно зареєстровані, я їм тепер присвоюю номери: 6,7,8? дату не змінюю. дехто каже, щоб нумерувати через "/" : 1/1. Поправте мене. Я з ПДВ вперше буду звітність подавати. 

- Popen
- Гигант Мысли 
- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
Присваивайте след.текущий номер. Использование "/" - бред!kimpoo писав:Дякую! буду реєструвати нові податкові накладні з новими номерами. А як правильно номер присвоїти? У мене всього виписано 5 податкових накладних за період: №1,2,3,4,5. Номера 1,3,4- невірно зареєстровані, я їм тепер присвоюю номери: 6,7,8? дату не змінюю. дехто каже, щоб нумерувати через "/" : 1/1. Поправте мене. Я з ПДВ вперше буду звітність подавати.
- 
				Dfcbkbcf
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
нет.. через дробь не нужно это точно.. дату менять тоже нельзяkimpoo писав:Дякую! буду реєструвати нові податкові накладні з новими номерами. А як правильно номер присвоїти? У мене всього виписано 5 податкових накладних за період: №1,2,3,4,5. Номера 1,3,4- невірно зареєстровані, я їм тепер присвоюю номери: 6,7,8? дату не змінюю. дехто каже, щоб нумерувати через "/" : 1/1. Поправте мене. Я з ПДВ вперше буду звітність подавати.
я бы не так постуупила.. тем более 5 НН
смотрите
что бы не сбивать нумерацию если во второй НН не импортный товар или не подлежали регистрации, те очередность не сбивайте.. всем кому дали не правильную НН сделайте замены.. и нумеруйте 1,2,3,4...
а в рееестре НН 1 номер у вас будет потом 1 этот же номер с минусом и т д
2 номер замените на 3... и все так очередно.. и нумерацию не собьете!!!
Справа в тому, що в мене весь товар імпортований.  А реєстувати з однаковими номерами-програма не зареєструє, я так розумію. Дякую!