Є така собі співуча, квітуча УКРАЇНСЬКА МОВА. Це слово з українського лексикону. Тому якщо Вам не важко - перекладіть його самостійно через гугл-перекладач.Анна Борис писав:І БУДЬ ЛАСКА ШТИБУ ЦЕ НА ЯКІЙ МОВІ ПЕРЕВЕДІТЬ БУДЬ ЛАСКА
Петиция об отмене Е-токенов для бизнеса.
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 570 разів
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
"В очередь, сукины дети! В очередь!" или не более 1-го токена в руки
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
Там нет одного уточнения : Какой производитель не может полностью обеспечить рынок товаром? Токенов "Автор" - валом, продадим сколько оплатите..........
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
А шо таке "Автор" (SecureToken-337M / SecureToken-337K / SecureToken-337F) ?Андрій61 писав:Там нет одного уточнения : Какой производитель не может полностью обеспечить рынок товаром? Токенов "Автор" - валом, продадим сколько оплатите..........
-
Vladvik
- Высший разум

- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 374 рази
Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки - апаратно-програмний або апаратний пристрій чи програмне забезпечення, які реалізують криптографічні алгоритми генерації пар ключів та/або створення кваліфікованого електронного підпису чи печатки, та/або перевірки кваліфікованого електронного підпису чи печатки, та/або зберігання особистого ключа кваліфікованого електронного підпису чи печатки, який відповідає вимогам цього Закону.
Почему налоговая предлагает только поставщиков аппаратных устройств? Где поставшики программного обеспечения, ведь Законом предусмотрено 3 варианта "засобів"?
Почему налоговая предлагает только поставщиков аппаратных устройств? Где поставшики программного обеспечения, ведь Законом предусмотрено 3 варианта "засобів"?
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
У нас , в стране, 4 производителя токенов-флешек : AVTOR , IIT(Алмаз-К) , AVEST , EFIT.Popen писав:А шо таке "Автор" (SecureToken-337M / SecureToken-337K / SecureToken-337F) ?Андрій61 писав:Там нет одного уточнения : Какой производитель не может полностью обеспечить рынок товаром? Токенов "Автор" - валом, продадим сколько оплатите..........
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
- elbuh
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Да.Popen писав:А шо таке "Автор" (SecureToken-337M / SecureToken-337K / SecureToken-337F) ?Андрій61 писав:Там нет одного уточнения : Какой производитель не может полностью обеспечить рынок товаром? Токенов "Автор" - валом, продадим сколько оплатите..........
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1444 рази
Наскільки я знаю, на даний момент немає сертифікованої програми (якогось криптогаманця), що відповідала би усім вимогам до захищеного носія. І навряд чи буде, адже закон було писано суто під "криптофлешки", а "програмне забезпечення" додали для галочки.Vladvik писав:Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки - апаратно-програмний або апаратний пристрій чи програмне забезпечення, які реалізують криптографічні алгоритми генерації пар ключів та/або створення кваліфікованого електронного підпису чи печатки, та/або перевірки кваліфікованого електронного підпису чи печатки, та/або зберігання особистого ключа кваліфікованого електронного підпису чи печатки, який відповідає вимогам цього Закону.
Апаратно-програмні пристрої є, їх виготовляє АТ "ІІТ", і вони дуже дорогі
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 570 разів
Та прям таки дорогі)))SonataEvol писав:Апаратно-програмні пристрої є, їх виготовляє АТ "ІІТ", і вони дуже дорогі
Якщо у вас немає 220 000, щоб купити "Гряду" - закривайте свою фірму))))
Ви, байстрюки катів осатанілих,