Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.03.23
29220 9 Печатать

ДПСУ оновила план перевірок на 2023 рік

Державна податкова служба України знов підкоригувала план перевірок на поточний рік. 

Завантажити оновлений план перевірок можна за посиланням.

Оновлений станом на 27 березня план-графік на 2023 рік складається з чотирьох розділів (для швидкого пошуку у файлах користуйтеся комбінацією клавіш Ctrl+F):

Нагадуємо, що п. 77.2 ПКУ визначено, що внесення змін до плану-графіка проведення документальних планових перевірок на поточний рік допускається не частіше одного разу в першому та одного разу в другому кварталі такого року, крім випадків коли зміни пов'язані із змінами найменування платника податків, що вже був включений до плану-графіка, та/або виправлення технічних помилок.

Документальна перевірка платника податків, який був включений до плану-графіка проведення документальних планових перевірок на поточний рік внаслідок внесення змін у такому році (інших ніж зміни найменування платника податків, що вже був включений до плану-графіка, та/або виправлення технічних помилок), може бути розпочата:

- не раніше 1 липня поточного року в разі внесення змін у першому кварталі такого року;

- і не раніше 1 жовтня поточного року в разі внесення змін до плану-графіка у другому кварталі такого року.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Angry accountant
31.03.23 13:33

Війна війною, а обід за роскладом

Ответить
  • Angry accountant
31.03.23 13:36

Angry accountant, за розкладом )) Нічого не міняється... Вирішити питання по територіям, по блокуванню і т.п. не можемо, а перевіряти можемо

Ответить
  • Инна
31.03.23 15:08

пальне вертаємо 20%, пільги забераєм, перевірки відновлюємо! я щось проспала ? ми перемогли?

Ответить
  • Світлана
31.03.23 15:31

Инна,вони нас перемогли ...

Ответить
  • Анкор
31.03.23 15:44

зараз планові перевірки не проводяться (згідно графіку), мали не проводитися поки не закінчиться воєнний стан + три місяці, але є законопроект (яким пільги забирають) і хочуть поновити планові перевірки з 1-го липня 2023р. Правильно я розумію?

Ответить
  • Angry accountant
31.03.23 17:39

Анкор, так, саме так...Тільки от не зрозуміло, що 1.07 кінець війні? Жінки повернуться з-за кордону, чоловіки з армії ( живі, здорові, сильні), прямо з 1 липня зліт виробництва/торгівлі і т.д. ? Бачу тільки одне - "гроші у когось закінчились"

Ответить
  • Фунт
01.04.23 15:04

Мне говорят обидные слова


Зачем в налоговой нам голова?


Отвечу я без за зренья всем:


Головой я, между прочим, ем….

Ответить
  • Светлана
04.04.23 16:14

Нічого не змінюється. Мікробізнес ледь виживає, а всеодно допомагає армії, платить податки, не просить про допомогу, головне , щоб дали можливість працювати. А тут наші чудові керманичі, які сидять у теплих кріслах та яким краще знати, що робиться в країні, Раз і подарунок до великодніх свят. Рухаємося наче до Європи, а ДПС, як був караючий о... так і залишився.

Ответить
  • Вера
06.04.23 17:31

Так є планові перевірки чи ні? Якщо ні зараз, то для чого цій графік?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям