Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.05.24
1557 1 Печатать

У НБУ пояснили, чи вплинуть обмеження на карткові перекази на роботу волонтерів

Андрій Пишний заявив, що обмеження карткових переказів та ліміту у 100 000 гривень жодним чином не торкнеться волонтерів, передає "Судово-юридична газета".

Як відомо, НБУ планує обмежити карткові перекази і ввести ліміти в 100 000 гривень і 30 транзакцій на місяць для вихідних P2P-переказів.

Голова Національного банку Андрій Пишний повідомив, що рішення щодо обмеження карткових переказів та ліміту у 100 000 гривень жодним чином не торкнеться волонтерів.  Про це він сказав в ефірі телемарафону.

За його словами, якщо ж виникнуть певні проблеми, то регулятор обговорюватиме з волонтерами усі аспекти та внесе правки.

«Жодним чином ті інновації, які запровадив Нацбанк, не обмежуватиме роботу волонтерів. Це принципово. Волонтери цього не відчують - це для нас пріоритет. Звісно, ми ще раз їх зберемо і уважно подискутуємо. У випадку, коли виникне проблема, то будемо калібрувати рішення», - заявив Пишний.

Він зазначив, що наразі ініціативи, які виносить Нацбанк на обговорення, будуть сприяти, щоб остаточне рішення врахувало усі можливі ризики.

«Наша пропозиція полягає в тому, що вона жодним чином не торкнеться волонтерів, і жодних обмежень не буде, через це перестороги і хвилювання абсолютно зайві», - додав голова Нацбанку.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Яна
28.05.24 14:06

Навіщо ці обмеження?!!! Наприклад, я переказую гроші волонтерам, плюс свої особисті нужди - і в мене більше 30 транзакцій, але менше 100000 тисяч. В країні війна, а вони дурью маються(((((((. Вже не знають, як людей розізлити остаточно!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям