Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.05.24
472 0 Печатать

Визначено обсяги квот товарів, експорт яких до ЄС підлягає ліцензуванню

На засіданні Уряду 30 травня 2024 року було прийнято рішення внести зміни до постанови КМУ від 27.12.2023 р. № 1402 «Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та квот на 2024 рік».

Зокрема, з метою дотримання умов експорту окремих товарів на митну територію держав - членів ЄС в рамках дії тимчасових заходів лібералізації торгівлі постанову доповнено новим додатком «Обсяги квот товарів, експорт яких до держав - членів Європейського Союзу підлягає ліцензуванню». До нього включено окремі сільськогосподарські товари (цукор з квотою обсягом 0 тонн, мʼясо та їстівні субпродукти свійської птиці та мʼясо індиків та їстівні субпродукти індиків).

Крім того, внесено зміни до додатка 1 «Обсяги квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню». Замінено квоту обсягом 0 тонн на експорт вугілля кам’яного, антрациту; брикетів, котунів та аналогічних видів твердого палива, одержаних з кам’яного вугілля, квотою обсягом 1 153 тис. тонн з метою забезпечення роботи державних вугледобувних підприємств та реалізації енергетичного вугілля на експорт.

По материалам Тарас Мельничук, представник КМУ в ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям