Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.06.24
669 0 Печатать

Для фермерів запускають нову програму допомоги

Компанія Elicit Plant за підтримки Франції започатковує в Україні широку програму допомоги фермерам, - Комітет з питань аграрної та земельної політики.

Попри терористичну агресію росії проти України міжнародні партнери постійно вживають всіх можливих заходів для підтримки українського аграрного виробника та забезпечення продовольчої безпеки, - інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.

Так, компанія Elicit Plant за підтримки Франції започатковує в Україні широку програму допомоги фермерам. Для реалізації цього проєкту об'єднані зусилля під патронатом Франції та Міністерства аграрної політики та продовольства України, ГС «Всеукраїнський конгрес фермерів», Дніпровського аграрного університету та компанії FRENDT.

Зазначається, що оскільки 2024 рік очікується спекотним і сухим, продукти на основі фітостеролів можуть допомогти аграріям зберегти врожайність кукурудзи, сої та соняшнику. Тому, з червня Elicit Plant надасть 20 тис. літрів препарату Best-a та EliSun-a 100 фермерам у 7 областях України.

Дана послуга буде доступна аграріям, які обробляють від 300 до 800 га на Херсонщині, Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині та у південних регіонах Полтавщини.

Для того, щоб продемонструвати ефективність технології та продуктів Elicit Plant в Україні, оброблені площі будуть контролюватися до збору врожаю та вивчатимуться результати врожайності. У межах проєкту 100 фермерів безкоштовно отримають інноваційні продукти, та разом із ними представники компанії збиратимуть необхідну інформацію протягом усієї вегетативної фази.

Для забезпечення якості результатів дослідження пріоритет надаватиметься аграріям, які максимально використовують нові технології точного землеробства, але це не є обов'язковою умовою.

Також зазначається, Франція та Elicit Plant сповнені рішучості максимально допомогти українським фермерам у важкі часи, які вони переживають з початку війни з боку росії. Тому, ця перша програма підтримки є лише початком більшого плану, який стосуватиметься всіх українських фермерів, які обробляють до 800 га.

Для участі у програмі потрібно зареєструватись за наступним посиланням.

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям