Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.06.24
706 1 Печатать

Відновлення виплат пенсіонеру після проходження ідентифікації

Я пенсіонер-ВПО. Пройшов ідентифікацію в банку. Коли буде відновлено виплату?

Якщо пенсіонер з числа ВПО пройшов фізичну ідентифікацію в банку, фінансування виплати буде поновлено у найближчий період, після надходження від установи банку до Пенсійного фонду України інформації про встановлення особи.

Додатково звертатись до органів Фонду із заявою про поновлення виплати пенсії не потрібно. 

Нагадуємо, що для проходження фізичної ідентифікації можна обрати будь-який зручний спосіб:

  • особисто відвідати відділення АТ “Ощадбанк“ чи орган Пенсійного фонду України;
  • віддалено авторизуватись за допомогою кваліфікованого електронного підпису “Дія.Підпис” (“Дія ID”) на вебпорталі електронних послуг ПФУ. Це зручно для тих, хто не має фізичної можливості відвідати установи банків чи Пенсійного фонду України, перебуває на тимчасово окупованій території або віддає перевагу онлайн-інструментам; 
  • за допомогою відеоконференцзв’язку (подати заявку можна на вебпорталі електронних послуг Фонду або через Контакт-центр Пенсійного фонду України за номерами: 0-800-503-753, (044) 281-08-70, (044) 281-08-71); 
  • у разі перебування за кордоном – отримати в закордонній дипломатичній установі України посвідчення факту, що особа є живою та надати ці документи органу Фонду, де пенсіонер перебуває на обліку. Передати документи можна за допомогою вебпорталу електронних послуг Фонду чи поштою. 
По материалам Пенсійний фонд

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Лариса
09.06.24 18:26

про  яких пенсіонерів їде мова.?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям