Я тоже так думала, но меня смутило письмо Минюста от 11.06.2021 г. № 5178/8.4.4/32-21, в котором сказано, что:
письмо - это все же не закон, но вижу, что в некоторых разъяснениях рекомендуют подать и тем, у кого госрегистрация до утвержденной структуры, на всякий случай
Если дословно читать Закон, то все же до 28.04.20.
письмо - это все же не закон, но вижу, что в некоторых разъяснениях рекомендуют подать и тем, у кого госрегистрация до утвержденной структуры, на всякий случай
Если дословно читать Закон, то все же до 28.04.20.
Ото ж то и оно! Я сидела спокойная и уверенная, что мне ничего подавать не надо, а теперь - вот оно!
Початого мого "досвіду" з подачею КБВ....
В мене по 2 компаніях засновник (він же директор) - потрібно було 2 нотаріальні копії укрпаспорта...
Закордонний звісно ж не підходить...
Запис в ел.черзі на зазначений час - 1 талон - приймають доки тільки по 1 п-ву )))
Тобто якщо у нас 2 - треба було 2 талони (в ел черзі можна 1 раз на добу записатися, хоча якби знала - то можно просто з різними номерами телефонів)....
Київ, Дніпровський ЦНАП
Посмотрела по номеру на сайте юстиции, операция активная данных о бенефенциаре нет, загружаю документ, там просто выписка с едрпоу, но нигде нет данных о бенефенциаре, так и должно быть?
Вибачте, а підкажіть будь ласка, а де саме на сайті Мінюсту це можна подивитись? По безкшотовному запиту перевіряли - там все як і було, але у нас не змінювалось анічогісінько, все точно як і було при минулому підтвердженні бенефіціарів, то де можна побачити, що підтвердження 2021 року пройшло нормально? Подавали через нотаріуса, опис отримали.
Вам при прийомі документів видавали Опис..., у ньому зліва зверху вказано "Код доступу". Ось цей код вводите сюди https://usr.minjust.gov.ua/content/get-documents . Має видати результати по подачі Вашого пакету. У мене спочатку "Стан" показувало "документи прийняті" - це значить, що держ.реєстратор їх ще не опрацював, а далі уже або " Відмова" і можна роздрукувати рішення про відмову, або "операція активна" і дає змогу завантажити Виписку з датою внесення Вами змін.
В мене по 2 компаніях засновник (він же директор) - потрібно було 2 нотаріальні копії укрпаспорта...
Запис в ел.черзі на зазначений час - 1 талон - приймають доки тільки по 1 п-ву )))
Тобто якщо у нас 2 - треба було 2 талони (в ел черзі можна 1 раз на добу записатися, хоча якби знала - то можно просто з різними номерами телефонів)....
Київ, Дніпровський ЦНАП
Цікаво про 1 раз на добу... коли була у Дніпровці, то паралельно подавав документи мужчина і мав 5 номерів, при чому всі підряд по часу.
Вам при прийомі документів видавали Опис..., у ньому зліва зверху вказано "Код доступу". Ось цей код вводите сюди https://usr.minjust.gov.ua/content/get-documents . Має видати результати по подачі Вашого пакету. У мене спочатку "Стан" показувало "документи прийняті" - це значить, що держ.реєстратор їх ще не опрацював, а далі уже або " Відмова" і можна роздрукувати рішення про відмову, або "операція активна" і дає змогу завантажити Виписку з датою внесення Вами змін.
В мене по підприємству, по якому подавали док-ти 03.09, висить "операція активна" і дає змогу роздрукувати виписку, а по вчорашнім пише "док-ти відсутні", але операція активна і вже в безкоштовному запиті підтягнулися бенефіціари.
Київ, Дніпровський ЦНАП