Підскажіть бкдь ласка, я правильно розумію, якщо декларація за лютий не подавала, а ПК зарестровано в червні, я його включаю в декларацію лютого або червня?
Можете включати в декларацію за лютий. Або у будь-яких наступних місяцях протягом 365 днів з дати складання ПН.
Підкажіть, будь ласка, якщо я зарєєстрував ПН за квітень у червні, в цей час в мене вже здана декларація за квітень без врахування цієї ПН, як краще врахувати ці податкові зобовязання - в іншій деклацірації чи як? дякую
Підкажіть, будь ласка, якщо я зарєєстрував ПН за квітень у червні, в цей час в мене вже здана декларація за квітень без врахування цієї ПН, як краще врахувати ці податкові зобовязання - в іншій деклацірації чи як? дякую
лучше уточненку сделать, но я бы делала ближе к 15,07 когда у всех все будет по максимуму зарегистрировано
Податкові зобов'язання відображаються місяць в місяць незалежно від реєстрації
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р