код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Lyalka
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lyalka »

Здравствуйте, подскажите плиз, надо сделать р/к к декабрьским НН на товары (они без кодов еще были), как теперь скоректировать их, с кодами или можно без, как в НН? #help#

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Lyalka писав:Здравствуйте, подскажите плиз, надо сделать р/к к декабрьским НН на товары (они без кодов еще были), как теперь скоректировать их, с кодами или можно без, как в НН? #help#
это декабрськая НН к ней РК будет без кода а вот НН вы будете выписывать уже я так понимаю январем - то конечно код

gafi
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення gafi »

https://buhgalter911.com/normativnaya-b ... 25784.html

наверное, сама отвечу на свой вопрос. Судя по вышеприведенному письму ДФС, код при реализации товара берем из УКТ ЗЕД, при реализации услуг из ДК ПП(пока не берем, пока они форму НН до ума не доведут).

gafi
ЗнатокЗнаток
Подякували: 9 разів

Повідомлення gafi »

Lyalka писав: Я тоже так думала вчера и сделала так же, но то, что прочитала только что, убило мою вчерашнюю уверенную логику, наповал((: "Зміни стосуються також і розрахунків коригування до ПН, які складаються з 1 січня 2017 року, незалежно від дати складання ПН (до 1 січня 2017 року чи після цієї дати), до яких складаються такі розрахунки коригування." То есть я в РК должна была поставить коды, хотя тех товаров, что мне надо в классификаторе вообще нет(((
В нашей суровой работе нет места всяким там логикам))))))))))))

Lyalka
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lyalka »

Маруся10 писав:
Lyalka писав:Здравствуйте, подскажите плиз, надо сделать р/к к декабрьским НН на товары (они без кодов еще были), как теперь скоректировать их, с кодами или можно без, как в НН? #help#
это декабрськая НН к ней РК будет без кода а вот НН вы будете выписывать уже я так понимаю январем - то конечно код
Я тоже так думала вчера и сделала так же, но то, что прочитала только что, убило мою вчерашнюю уверенную логику, наповал((: "Зміни стосуються також і розрахунків коригування до ПН, які складаються з 1 січня 2017 року, незалежно від дати складання ПН (до 1 січня 2017 року чи після цієї дати), до яких складаються такі розрахунки коригування." То есть я в РК должна была поставить коды, хотя тех товаров, что мне надо в классификаторе вообще нет(((

Оля К
ЗнатокЗнаток
Подякували: 5 разів

Повідомлення Оля К »

Згідно листа ДФС № 1312/7/99-15-03-02-17 від 20.01.17 код товару УКТ ЗЕД повинен бути у всіх РК, які складені з 01.01.17р., незалежно від дати складання ПН ( до 01.01.17 чи після цієї дати), до яких складаються такі РК.

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

JIS писав:
Любослава писав:
vika23 писав: Ну как НК можно снять потаким н/н, если они НЕ СЧИТАЮТСЯ ОШИБОЧНЫМИ, т.е. считаются выписанными без ошибок.#wall#
Элементарно, как все у нас делается.
Ну что значит элементарно? Вы что совсем не отстаиваете свое право на НК. Ничего не снимут. В данном случае НК законен.
Гаряча лінія підтверджує право на ПК по ПН без коду послуг згідно листа від 20.01.2017 р.

Sancho Panza
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 341 раз

Повідомлення Sancho Panza »

Sancho Panza писав:
Ninok писав:У нас аптека,я не выдаю нн покупателю, выписываю одну сводную нн последним числом месяца с кодом 11, коды я раньше не ставила.А теперь, что будут штрафовать?
Також цікавть як тепер бути з ПН за щоденими підсумками операцій, але нічого не знайшов поки що. Раніше був лист ДФС що треба групувати в таких ПН товар по кодах УКТЗЕД. Поки не має нового листа, то напевно так і надалі потрібно робити. І це до речі ще дуже лояльна позиція ДФС, ІМХО, тому що в В Порядку заповнення ПН ніяких послаблень не зазначено, тобто якщо читати його буквально то ПН за щоденними підсумками операцій потрібно заповнювати аналогічно як і "звичайну" ПН, з кодами в розрізі УКТЗЕД на кожну номенклатуру.
Зареєстрував на пробу за підсумками щоденних операцій без кода УКТЗЕД. За дату 01.01.17. Писав "Товари в асортимменті". Пройшло без помилок. Якщо хтось, щось, бачив офіційне, з приводу реєстрації ПН з 01.01.17 за підсумками щоденних операцій, - напишіть або киньте ссилку, будь-ласка.

alek_sandra
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення alek_sandra »

Маруся10 писав:
Blackdra писав:
Маруся10 писав: повторюсь https://buhgalter911.com/news/news-1025778.html
Ну а когда создадут новую форму, то вместо кода будете ставить свой квед, насколько я понимаю.
пусть еще придумают
Спасибо за ответы!!! я вот поэтому заранее тревогу и бью, потому что думаю, что коды они ставить то заставят, но в классификаторах ничего не заменят и не добавят)))) и вот тогда привет дурдом и паника#rolf# #wall#

alek_sandra
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення alek_sandra »

Всем добрый день!!!! Очень нужна помощь в поиске кода услуги!!!! PLEASE! занимаемся ремонтом деревянных поддонов - какой код использовать, может кто сталкивался))))буду оооочень благодарна!!!

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”