Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Скрытый текст
Роза-Мимоза писав:
FyDD писав:вы читали это https://buhgalter911.com/news/news-1026470.html

так поставщик отказывается или вы не можете ?
поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)
Роза-Мимоза писав:мы попросили- давайте измеим дату, "у нас нет осонования для другой даты"... и всё!
А чому ви просите постачальника змінити дату ? Взагалі - що у вас за ситуація ? На основі якої саме події має робитиу РК у вашому випадку ??

Angelika Boshe
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Angelika Boshe »

Добрый день. глупый вопрос) Почему когда делаем нн на часть суммы, формируем в 1с
, цена поставки без ндс которая по первой платежке одна ,а по второй платежке цена меняется. По итогу конечно сумма правильная но вот что происходит с ценой непонимаю.
Сделали нам корректировку я вот перепроверяю и не могу понять что там должно быть с ценой.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Angelika Boshe писав:Добрый день. глупый вопрос) Почему когда делаем нн на часть суммы, формируем в 1с
, цена поставки без ндс которая по первой платежке одна ,а по второй платежке цена меняется. По итогу конечно сумма правильная но вот что происходит с ценой непонимаю.
Сделали нам корректировку я вот перепроверяю и не могу понять что там должно быть с ценой.
Я більше вам скажу - я теж не розумію, що у вас з ціною #g_crazy#

Angelika Boshe
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Angelika Boshe »

Tasa писав:
Angelika Boshe писав:Добрый день. глупый вопрос) Почему когда делаем нн на часть суммы, формируем в 1с
Я більше вам скажу - я теж не розумію, що у вас з ціною #g_crazy#
#rolf# #rolf# #rolf#
135900,00-общая сумма с ндс.
130000,01- первая платежка, нн с ценой 113200,98 и обьём 0,957
5899,99 - платежка вторая нн с ценой 114340,93 и обьём 0,043
так формирует 1с. Вот вопрос в том почему меняется цена, цена в нн по одному счёту))

Если так взять то от 135900 должна быть цена 113250,00..

Yasik86
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yasik86 »

Tasa писав:
Yasik86 писав:Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..
МЕні повернули товар, в ПН за 2016р. товар без коду УКТЗЕД. Роблю 2 РК.
РК1 (на зміну номенклатури) - перший рядок- товар з ПН буз коду УКТЗЕД шт -1 ціна, рядок 2 товар код УКТЗЕД шт +1 ціна В результаті РК нульовий
РК2 (повернення) товар з кодом шт з - ціна в результаті РК на мінус.

вчора відправила ці РК на затвердження покупця, сказала не реєструвати поки я не зареєструю нульові, а вони їх вже зареєстрували, можливо в цьому справа. Що тепер робити? Допоможіть

Роза-Мимоза
УченикУченик

Повідомлення Роза-Мимоза »

Tasa писав:
Скрытый текст
Роза-Мимоза писав:
FyDD писав:вы читали это https://buhgalter911.com/news/news-1026470.html

так поставщик отказывается или вы не можете ?
поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)
Роза-Мимоза писав:мы попросили- давайте измеим дату, "у нас нет осонования для другой даты"... и всё!
А чому ви просите постачальника змінити дату ? Взагалі - що у вас за ситуація ? На основі якої саме події має робитиу РК у вашому випадку ??
Был возврат денег 14 янврая.
Корректировка должна была зарегистрирована 31 января.
Поставщик отказался выписывать в срок.
Мы предложили сделать дату корректировки 16 января, чтобы увеличился срок регистрации.
Снова отказали.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Yasik86 писав:
Tasa писав:
Yasik86 писав:Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..
РК1 (на зміну номенклатури) - перший рядок- товар з ПН буз коду УКТЗЕД шт -1 ціна, рядок 2 товар код УКТЗЕД шт +1 ціна В результаті РК нульовий

вчора відправила ці РК на затвердження покупця, сказала не реєструвати поки я не зареєструю нульові, а вони їх вже зареєстрували, можливо в цьому справа. Що тепер робити? Допоможіть
РК 1 на зміну номенклатури - повністю дублюєте ? Штуки з "мінусом" ціна з плюсом і сума кол.10 мунусом, а потім повністю повторюєте строчку з таким же номером і з кодом - тільки все плюсом.
При такому розкладі все має зареєструватися.

Yasik86
ПрофиПрофи

Повідомлення Yasik86 »

Tasa писав:
Yasik86 писав:
Tasa писав: Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..

РК 1 на зміну номенклатури - повністю дублюєте ? Штуки з "мінусом" ціна з плюсом і сума кол.10 мунусом, а потім повністю повторюєте строчку з таким же номером і з кодом - тільки все плюсом.
дудбюю, заповненні колонки в мене 1,2,3, 5,6,7,8,11,13 в першому рядку на мінус, в другому ще 4 колонка на плюс. Чи потрібно ціну коригувати в колонці 10, вона в мене не заповненна?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Скрытый текст
Tasa писав:
Yasik86 писав:
Tasa писав: Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..

Yasik86 писав:дудбюю, заповненні колонки в мене 1,2,3, 5,6,7,8,11,13 в першому рядку на мінус, в другому ще 4 колонка на плюс. Чи потрібно ціну коригувати в колонці 10, вона в мене не заповненна?
Я мала на увазі кол.10 ПН яку коригуєте. Мінус у вас буде у 7 кол. і в 13 (відповідна строчка з кодом УКТ буде все плюсом)
Номер строчки однаковий ставите ?

Yasik86
ПрофиПрофи

Повідомлення Yasik86 »

Я мала на увазі кол.10 ПН яку коригуєте. Мінус у вас буде у 7 кол. і в 13 (відповідна строчка з кодом УКТ буде все плюсом)
Номер строчки однаковий ставите ?[/quote]

так все. напевно справа в тому що вони вже зареєстрували мінусові РК, може так бути? Що потрібно в цьому випадку робити? Коригувати зареєстровані РК, а потім знову РК на зміну номенлатури і повернення? Не розумію, як у них тоді прийняло РК з кодом до ПН в якій коду не було?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”