Татьяна ТС писав:
Ось стаття з нашого сайту Податкова накладна: визначаємо код послуг
Те, що Вам потрібно, аж в останньому абзаці, але далі "Стаття доступна для авторизованих користувачів".
Можливо хтось з бухгалтерів підписаний на електронну версію журналу і підкаже Вам.
Спасибо, но к сожалению, нет таких знакомых.
Вопрос еще актуален. Может кто-то конкретно с этим сталкнулся?
Доброго вечора, підкажіть будь ласка , маю пн з номенклатурою : Брухт свинцевих акумуляторів і акум.батарей змішаний , чи вірний код укт зед 7802000000 Відходи та брухт свинцеві.
код ставки 902 і чи потрібно вказувати код пільги ??? Буду вдячний за відповідь .
Ol87 писав:Помигите, пожалуйста, никак не могу понять какой код услуги нужно присвоить 2 ситуации:
1) компенсация комунальных услуг (эл. энергии,теплоснабжения, другому предприятию, в их помещении находимся)
2) вознаграждение за выполнение плана продаж .
заранее спасибо!
По 1) вообще-то код должны ставить на вы, а вам, НН выписывает арендодатель. 68.20.
Кто-нибудь сталкивался с кодом твердотопливных котлов?
пересмотрела справочник...... ну как-то определиться не могу)))
7321 Печі опалювальні, плити для приготування їжі, пічні решітки, варильні котли (включаючи печі, які можна використовувати з котлами для центрального опалення), мангали, жаровні, пальники для плит, розігрівачі їжі та аналогічні неелектричні апарати побутового використання та їх частини, з чорних металів:
8402 Котли парові або інші парогенеруючі котли (крім водяних котлів для центрального опалення, здатних також виробляти пар низького тиску); котли перегрітої води
8403 Котли для центрального опалення, крім котлів товарної позиції 8402:
И вообще, на сколько будет важна правильность выбора кода УКТ ЗЕД, если наш покупатель неплательщик НДС??
Спасибо!
Может кто знает " Винагорода Повіренного"- какой код по ДКПП. у моего Поверенного в витяге код : 46.11- Діяльність посередників у торговлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною сировиною та напівфабрикатами. Я выплачиваю ему винагороду. Вот думаю или 46.11 или нашла 82.99.19-00.00 послуги комерційні допоміжні різні, інші н.в.і.у?