Раніше вільно користувались Slovnyk.net
Тепер від нього залишилось це: Словники ABBYY Lingvo (Uk-Ru) рахунок : (род. рахунка - об отдельном документе и раху`нку - о расчетах, претензиях)
Боюсь, що скоро ми і без цього залишимось #cray# і мову "будемо знати" лише як накажуть ті, хто заліз вище.
Лада писав:Раніше вільно користувались Slovnyk.net
Тепер від нього залишилось це: Словники ABBYY Lingvo (Uk-Ru) рахунок : (род. рахунка - об отдельном документе и раху`нку - о расчетах, претензиях)
Боюсь, що скоро ми і без цього залишимось #cray# і мову "будемо знати" лише як накажуть ті, хто заліз вище.
Если честно, то при написании слова "профессор" (и прочих однокоренных), так и тянет написать два "ф". По крайней мере. задумываюсь об их количестве...#g_witch#
ндааа..... а мне вот интерестно, почему смотрят только формат страницы: альбомный или книжный?? ведь можно еще проверить шрифт, которым набрана нн?? В приказе Times New Roman, а я получила нн, набранную Arial!! подавать через дод.8? А еще есть размер шрифта!!! если придираться ко всем запятым и прочему, то у меня вообще нет ни одной нн, которая давала бы право на нк!! а у меня еще есть поставщики, которые не ставят запятую в адресе после названия улицы, перед номером дома! тоже через дод.8? короче сил моих больше нет!!!
lulu0 писав:ндааа..... а мне вот интерестно, почему смотрят только формат страницы: альбомный или книжный?? ведь можно еще проверить шрифт, которым набрана нн?? В приказе Times New Roman, а я получила нн, набранную Arial!! подавать через дод.8? А еще есть размер шрифта!!! если придираться ко всем запятым и прочему, то у меня вообще нет ни одной нн, которая давала бы право на нк!! а у меня еще есть поставщики, которые не ставят запятую в адресе после названия улицы, перед номером дома! тоже через дод.8? короче сил моих больше нет!!!
Ну, як варіант. А якщо б усі написали на всіх через 8 додаток(підстави є: ку-ка ), і всі ДПІ завалили перевірками по дод. 8. Цікаво, було б . Але щось я розмріялась.....#blush#
NATASAV писав:к тому моменту уже всем податковые поменял на альбомные
Так все таки надо альбомную форму????? Где можно это прочесть?
Тоже покупатели замучали! Просят переделать! Ответьте, пожалуйста!!!
оляля писав:Ну, як варіант. А якщо б усі написали на всіх через 8 додаток(підстави є: ку-ка ), і всі ДПІ завалили перевірками по дод. 8. Цікаво, було б . Але щось я розмріялась.....#blush#
І всі через в Дод.8 - про неальбомний вигляд ПН...
Це Ваші партнери або переперестраховуються або роблять вам "приємно".
Державна податкова служба у м. Києві листом від 13.04.2012 р. № 2174/10/06-408 відповіла на запитання щодо заповнення податкової накладної з «виправленнями» у графі «Форма проведення розрахунків» і повідомила таке.
На думку ДПС у м. Києві, якщо в податковій накладній усі обов’язкові реквізити заповнені правильно та достовірно, то незалежно від того, що у формі податкової накладної у графі «Форма проведення розрахунків» замість слова «рахунка» відображено слово з іншим закінченням — «рахунку» (замість закінчення -а зазначене закінчення -у), така податкова накладна вважається заповненою без порушень (за умови правильно заповнених усіх інших реквізитів).