Для
Мурашка
Мурашка писав:Мурашка писав:Ljahoff писав:Уже настолько голова
распухла от количества информации, что уже не могу определиться в принципе с элементарным: товар отгружен 07,01, 05,02 покупатель нам его возвращает (это уменьшение), т. е мы выписываем РК, накладываем печати и отправляем контрагенту для регистрации.Верно?#blush#
да,верно. проблема как покупателю ее подписать и зарегестрировать. мне прислали, но я никак не могу зарегить. Кто такую операцию делал, опишите пошагово#blush# #blush# #blush#
#yahoo# урааааа,зарегестрировала рк поставщика. моя ошибка была в том что я сначала накладывала подписи,чтобы "погодити",а потом отправляла в налоговую. пошагово(может кому нужно):
Процедура реєстрації Розрахунку коригування у випадку, коли Ви є отримувачем (покупцем)
[/spoiler]
1. Отримавши Розрахунок коригування, що містить від'ємне значення ПДВ виконайте його реєстрацію у Єдиному реєстрі: на панелі стану документу виберіть закладку Наступні дії і натисніть Відправити в ДПС. (Зверніть увагу, пункт Відправити контрагенту відсутній, незалежно від обраного маршруту обробки документів).
2. На виконання команди автоматично розпочнеться стандартна процедура підпису документа ЕЦП, після чого Розрахунок коригування буде відправлений в ДПС.
3. Після того як Ви отримаєте Квитанцію №1 з результатами обробки документа у ДПС, надішліть документ контрагенту. Для цього виберіть закладку Наступні дії і натисніть Відправити контрагенту.
4. Якщо Розрахунок коригування був відхилений у ДПС, контрагент виконає необхідні правки і надішле Вам документ ще раз. У такому випадку повторіть реєстрацію, як описано вище.
[/quote]
Можно уточнить РК и подписывает и ставит печать поставщик? ( Вы указали только печать и я засомневалась) и только после этого оправлятся покупателю он соответственно проводит теже действия подпись, печать и отправляет.Так?