Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ЗорянаК
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення ЗорянаК »

Лєна, а у Вас і товари і послуги входять в цей 1 млн?

Лена1111
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Лена1111 »

У меня покупка товаров, а на выходе продажа услуг

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Люди! Що це таке твориться???? Відправляла таблиці критерій 30.03.18 прийнято і враховано, 19.07.17!! - прийнята і врахована, 12.09.18- також прийнята. Сьогодні побачила квитанції за 29.09.18 на ці таблиці , що прийнято рішення про неврахування таблиць врахованих раніше, бо є наявність інформації про ризикові операції платником . Ну це повний п.....!!!! У кого таке було ? Що далі робити? Чи блокують після неврахування тих гребаних таблиць? Чи знов подавати їх? Написано в квитанції , що рішення може бути оскаржено в адміністративному або судовому порядку.

Zvedlana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 170 разів

Повідомлення Zvedlana »

ЗорянаК писав:Добрий день, хто як думає, чи не змінили настройки в СЕА, реєструвала роботи після 600 тис, коефіцієнт D менше 0.3, реєстрація пройшла. Та і якесь дивне затишшя на форумі. Невже зараз нікого не блокують? Чи немає питань при блокуваннях?
В ДФС тоже так подумали и решили подкрутить критерии #sigh#
Изменения к порядку блокировки

Так что скоро форум снова закипит

RadioBaby
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення RadioBaby »

Пришло от поставщика ришення про розблокироваку НН
как его теперь включить в НК-по ришенню или налоговую искать и каким периодом?

мюсля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1025 разів
Подякували: 1019 разів

Повідомлення мюсля »

RadioBaby писав:Пришло от поставщика ришення про розблокироваку НН
Я включала в деку по месяцу регистрации

Moka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 209 разів

Повідомлення Moka »

Moka писав:
Oska1302 писав:
Давидюк писав: Також цікавить це питання.Слідкую, глухо, але думаю, а вдруг щось прогавила?
Вот тоже зашла поискать есть ли движения с "перевищенням". У меня, правда, не клоны, а были заблокированы РК "-" в ноябре. Разблокировали их уже в 2018 году и я их включала в отчетность по дате регистрации т.е не в ноябрь, а в 2018 г. Я писала в налоговую- ничего толком не вышло#beee# Они отписались:

Податкова накладна / розрахунок коригування, реєстрацію яких зупинено, реєструється, зокрема, у день прийняття та набрання чинності рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в ЄРПН (пункт 28 Порядку № 117).
Отже, платник податку може зменшити податкові зобов’язання на суму ПДВ, зазначену у розрахунку коригування на зменшення суми компенсації вартості товарів/послуг, реєстрацію якого у ЄРПН зупинено, лише після припинення процедури такого зупинення:

у разі своєчасної реєстрації в ЄРПН такого розрахунку коригування - у податковій декларації з ПДВ того звітного (податкового) періоду, в якому його складено;

у разі несвоєчасної реєстрації в ЄРПН - у податковій декларації з ПДВ того звітного (податкового) періоду , в якому його зареєстровано в ЄРПН.

и что система считает автоматом и "я -не я и лошадь не моя"#wall# Вроде ж я правильно отобразила: с учетом регистрации РК "-" в 2018 г. я их и включила в 2018 и в письме у них такое прописано про включение по дате регистрации, а как это чертово "перевищення" убрать - не знаю#g_cray2#
Тоже пока без изменений.....#wall#
Только что говорила с инспектором омбудсмена. Сказали что документы для разрешения проблем с перевищенням уже лежат в минюсте, утвержденные в тч и ДФС, те после утверждения минюстом и вступления в силу, нам нужно будет подать докумет/корректировку, который должен будет как-бы исправить и привести лимит в соответствие. Сказали что надеятся что в течении месяца все разрешится.

NELIN
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 6 разів

Повідомлення NELIN »

Если для подачи повідомлення прошли 365 дней, что делать?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

NELIN писав:Если для подачи повідомлення прошли 365 дней, что делать?
Вже нічого. Можливо чекати штрафу за те, що "платник податків не здійснив всі необхідні дії для розблокування ..."

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

мюсля писав:
RadioBaby писав:Пришло от поставщика ришення про розблокироваку НН
Я включала в деку по месяцу регистрации
А хіба не можна по даті виписки? У мене за 10/09 заблоковані 30/09, а 05/10 їх розблокували. Я читала, що можна включати у деку за вересень, хіба ні?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”