Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
Всем привет. ООО вновь создано. Подано заявление на НДС. И сразу оказались в рискованных. Причина - нет счета открытого в банке п.5 Критериев. Сразу скажу что счет медленно открывается в банке. Банк все время что-то забывает, просит доказать что счет нужен не для финансирования взрывов офиса демпартии США, банк все время придумывает причину чтобы отказаться от сотрудничества и т.д. Сразу скажу что банк обычный и ООО обычное. Просто видимо время такое. НО по факту 01 дек есть номер ИНН НДС. И сразу 02 дек уже риск.
Понятно что подали повидомлення. Что через 7 дней надо ловить ответ и т.д. Просто интересно это у всех так ? Это значит как в той тезе что мол если вы еще на свободе, то это не потому что вы не виновны, это наша недоработка.
Поживем увидим. Но по сути финмон им не помог, "вирус" им не помог, черные бунты лета 2020 им не помогли. Они думают что мы лабораторные крысы и их это спасет. Они думают что нас задушат СЭА НДС. Вся эта декоммунизация из Лондона все равно закончится победой Китая.
Ах да. Про бухучет. Но получается вначале надо открывать счет в банке. А уже потом подавать форму 1-ПДВ.
Понятно что подали повидомлення. Что через 7 дней надо ловить ответ и т.д. Просто интересно это у всех так ? Это значит как в той тезе что мол если вы еще на свободе, то это не потому что вы не виновны, это наша недоработка.
Поживем увидим. Но по сути финмон им не помог, "вирус" им не помог, черные бунты лета 2020 им не помогли. Они думают что мы лабораторные крысы и их это спасет. Они думают что нас задушат СЭА НДС. Вся эта декоммунизация из Лондона все равно закончится победой Китая.
Ах да. Про бухучет. Но получается вначале надо открывать счет в банке. А уже потом подавать форму 1-ПДВ.
-
vika_pro
- Оракул

- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 51 раз
не знаю, я телефонувала 2 дні поспіль - жоден телефон не відповідає, тільки довгі гудки
-
vika_pro
- Оракул

- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 51 раз
і є результат? таблицю прийняли? якщо так - то як ви це зрозуміли, що написано у вас у відповіді?kinona1 писав: ↑09 грудня 2022, 18:05Я в поясненні писала які роботи виконуємо, які є дозвола, ліцензії, за допомогою якої техніки, інструментів, що вони є у власності підприємства чи орендовані, що є працівники відповідної кваліфікації чи беруться за договорами ЦПХ, чи залучаються субпідрядники. По техніці і транспорту писала як здійснюється заправка паливом, де стоїть транспорт/техніка, по матеріалах-із чиїх матеріалів виконуються роботи, де зберігаються матеріали, чим доставляються на об"єкти, чим навантажуються/розвантажуються. Ще вказувала основних замовників та основних постачальників матеріалів. Прикріплювала: оборотки по рах.10,11,22, 20-ОПП, копії тех.паспортів на власні авто, договори оренди офісу, складу, транспорту, штатний розпис, декілька договорів із замовниками та постачальниками матеріалів, оборотки по рах.205,361,631 за останній місяць.Ninaaa писав: ↑09 грудня 2022, 15:56Доброго дня, допоможіть будь ласка, у кого прийняли таблицю і хто займається будівельними роботами. Таблицю я заповнила, у мене один основний вид діяльності. У таблиці написала свій код і поряд коди придбаних матеріалів, необхідних для виконання робіт. Що ще потрібно прикріплювати до таблиці? Пояснення по типу як подаємо на розблокування? Чи потрібно прикріплювати документи на техніку, яку використовуємо в роботі? Видаткові накладні на матеріали? Чи просто відправити одну таблицю?
-
kinona1
- Мастер

- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 36 разів
Таблицю прийняли, прийшло рішення комісіїvika_pro писав: ↑11 грудня 2022, 10:44і є результат? таблицю прийняли? якщо так - то як ви це зрозуміли, що написано у вас у відповіді?kinona1 писав: ↑09 грудня 2022, 18:05Я в поясненні писала які роботи виконуємо, які є дозвола, ліцензії, за допомогою якої техніки, інструментів, що вони є у власності підприємства чи орендовані, що є працівники відповідної кваліфікації чи беруться за договорами ЦПХ, чи залучаються субпідрядники. По техніці і транспорту писала як здійснюється заправка паливом, де стоїть транспорт/техніка, по матеріалах-із чиїх матеріалів виконуються роботи, де зберігаються матеріали, чим доставляються на об"єкти, чим навантажуються/розвантажуються. Ще вказувала основних замовників та основних постачальників матеріалів. Прикріплювала: оборотки по рах.10,11,22, 20-ОПП, копії тех.паспортів на власні авто, договори оренди офісу, складу, транспорту, штатний розпис, декілька договорів із замовниками та постачальниками матеріалів, оборотки по рах.205,361,631 за останній місяць.Ninaaa писав: ↑09 грудня 2022, 15:56Доброго дня, допоможіть будь ласка, у кого прийняли таблицю і хто займається будівельними роботами. Таблицю я заповнила, у мене один основний вид діяльності. У таблиці написала свій код і поряд коди придбаних матеріалів, необхідних для виконання робіт. Що ще потрібно прикріплювати до таблиці? Пояснення по типу як подаємо на розблокування? Чи потрібно прикріплювати документи на техніку, яку використовуємо в роботі? Видаткові накладні на матеріали? Чи просто відправити одну таблицю?
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
РУК
Ні.
Тільки РК
-
КамЛ
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
Добрый день! Подскажите, как долго сегодня рассматривается Повидомлення про разблокировку НН (раньше было 5 рабочих дней)? Подала документы 1 декабря.