Не зарегистрировала налоговую с УКТ ЗЕД вовремя, была оплата и отгрузка! Прошло 15 дней! Можно как-
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
хелп - це зрозуміло. А далі? Ви продавець, покупець, ви не зареєстрували, ВАм дали не зареєстровану? розкажіть хоч трохи, ми не гадалки.
тим більше, підозрюю, відповідь на Ва ші питання є на форумі.
тим більше, підозрюю, відповідь на Ва ші питання є на форумі.
Ми - постачальник (((... Покупатель говорит, что на в дод. 8 покажет. что делать? И оплата и отгрузка была в июне. Импортный товар
-
- Акула НКУ
почитайте тему, яку Вам кинула евеліна, ситуація Ваша один в один
мне эта тема не подходит, у меня уже была оплата и отгрузка, по которой я корректировку сделать не могу. Сроки прошли
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
почитали, но не дочитали. ничего не делать, покупатель подает дод.8, Вы - объяснительную в налоговую (если попросят)Natysik83 писав:мне эта тема не подходит, у меня уже была оплата и отгрузка, по которой я корректировку сделать не могу. Сроки прошли
-
- Акула НКУ
Коли податкова накладна не зареєстрована вчасно
Наше підприємство своєчасно не зареєструвало податкову накладну в Єдиному реєстрі податкових накладних. Чи буде підлягати реєстрації така податкова накладна та розрахунок коригування до неї по закінченню 15-денного терміну?
Пунктом 201.10 ст.201 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями визначено, зокрема, що реєстрація податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних здійснюється не пізніше п’ятнадцяти календарних днів, наступних за датою їх складання.
По закінченню 15 календарних днів за датою виписки податкової накладної платник податку втрачає можливість реєстрації в Єдиному реєстрі не тільки такої податкової накладної, а й будь-яких розрахунків коригування до неї. Відсутність факту реєстрації платником податку - продавцем товарів/послуг податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних та порушення порядку заповнення податкової накладної не дає права покупцю на включення сум податку на додану вартість до податкового кредиту та не звільняє продавця від обов’язку включення суми податку на додану вартість, вказаної в податковій накладній, до суми податкових зобов’язань за відповідний звітний період.
Також не надасть права покупцю на внесення змін до податкового кредиту і розрахунок коригування до такої податкової накладної, але це не звільнятиме продавця від необхідності збільшення своїх податкових зобов’язань у разі перегляду цін за такою поставкою.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю
Тернопільської об’єднаної ДПІ
ну покупатель у нас постоянный и хочется, чтобы налоговый кредит у него сохранился. вообщем я так понимаю уже вариантов нет.Evelina писав:почитали, но не дочитали. ничего не делать, покупатель подает дод.8, Вы - объяснительную в налоговую (если попросят)Natysik83 писав:мне эта тема не подходит, у меня уже была оплата и отгрузка, по которой я корректировку сделать не могу. Сроки прошли
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
как раз дод.8 и поможет Вашему покупателю кредит сохранить.Natysik83 писав:ну покупатель у нас постоянный и хочется, чтобы налоговый кредит у него сохранился. вообщем я так понимаю уже вариантов нет.Evelina писав:почитали, но не дочитали. ничего не делать, покупатель подает дод.8, Вы - объяснительную в налоговую (если попросят)Natysik83 писав:мне эта тема не подходит, у меня уже была оплата и отгрузка, по которой я корректировку сделать не могу. Сроки прошли