Я сьогодні дзвонила, випадково до Шевченківської ДПІ попала-телефон 057-702 00 64
Там мені дали телефони місцевих податків 057-702-16-38 та 057-702-19-94
Хто вже подав УР з податку на нерухомість та землю у зв'язку з війною?
Добрий вечір! Я сьогодні телефонувала інтспектору в Печерському районі Києва. То сказали, що підств для подання УД немає. Перелік, що прийнятий Мінінтеграції не підходить, потрібно очікувати від Кабміну. І взагалі, що в ПКУ написано право подання УД 6 місяців після закінчення воєнного стану. І що робити? можливості платити немає. Чи подавати за 2023 рік?
-
@Лиса
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
Поділіться будь ласка думками як подавати землю та нерухомість за 2023 рік, нулі? тоді як нулі, знімати пільгою де це можливо чи ламати формулу
чи зовсім не подавати? за неподання зараз є відповідальність?
-
Ellen
- Мастер

- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 1 раз
В новости на сайте Бухгалтер911 , ссылка написано:vika_29 писав: ↑09 лютого 2023, 18:42Добрий вечір! Я сьогодні телефонувала інтспектору в Печерському районі Києва. То сказали, що підств для подання УД немає. Перелік, що прийнятий Мінінтеграції не підходить, потрібно очікувати від Кабміну. І взагалі, що в ПКУ написано право подання УД 6 місяців після закінчення воєнного стану. І що робити? можливості платити немає. Чи подавати за 2023 рік?
Постановою КМУ від 06.12.2022 р. № 1364 визначено механізм формування єдиного для всіх переліку територій, де ведуться (велися) бойові дії або які тимчасово окуповані рф.
Відтепер єдиним джерелом інформації про такі території є наказ Мінреінтеграції, погоджений Міноборони та сформований на підставі пропозицій обласних військових адміністрацій.
-
meg
- Просвещенный

- Дякував (ла): 50 разів
- Подякували: 16 разів
Звонила сейчас в налоговую насчет освобождения от налога на недвижимость и УР. Смысл такой-сами они сказать ничего не могут(тоесть на розсуд платників), в Киеве им сказали, что документ Мининтеграции только для ВПО, а для нас ,мол,ждать от Кабинета министров.Послали они запрос вышестоящим,ждут ответа.
И еще,кому может надо,в этом году ,как и в прошлом, отчет сдавать в Шевченковский район(мы Холодногорский).
И еще,кому может надо,в этом году ,как и в прошлом, отчет сдавать в Шевченковский район(мы Холодногорский).
-
SAAT
- Гуру

- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 39 разів
Мені щойно в одній сільській раді Київської області розповідали, що Постанова КМУ вступила в силу 26.12.2022р., а Перелік Мінреінтеграції вийшов 21.12.2022р. І тому!!! його застосовувати не можнаEllen писав: ↑10 лютого 2023, 10:28В новости на сайте Бухгалтер911 , ссылка написано:vika_29 писав: ↑09 лютого 2023, 18:42Добрий вечір! Я сьогодні телефонувала інтспектору в Печерському районі Києва. То сказали, що підств для подання УД немає. Перелік, що прийнятий Мінінтеграції не підходить, потрібно очікувати від Кабміну. І взагалі, що в ПКУ написано право подання УД 6 місяців після закінчення воєнного стану. І що робити? можливості платити немає. Чи подавати за 2023 рік?
Постановою КМУ від 06.12.2022 р. № 1364 визначено механізм формування єдиного для всіх переліку територій, де ведуться (велися) бойові дії або які тимчасово окуповані рф.
Відтепер єдиним джерелом інформації про такі території є наказ Мінреінтеграції, погоджений Міноборони та сформований на підставі пропозицій обласних військових адміністрацій.
У Вас нарахування знялися за 2022 рік?
Я подала уточнюючий за 2022 рік 01.02.23 і чомусь в кабінеті зняли нарахування по квартал за 2023 рік. В чому може бути помилка, не підкажете?
дійсно в квитанції написано звітний період 2023, але в самій декларації в шапці вказано звітний 2023, а уточнюючий 2022. Що не правильно може бути?
Колеги, чи знімаєте Ви нархування, що вирішили?
Колеги, чи знімаєте Ви нархування, що вирішили?