Ничего страшногоCipollino писав:Извините, но я ее не заметил.Яков писав: Я выше тоже ссылку привёл

Ничего страшногоCipollino писав:Извините, но я ее не заметил.Яков писав: Я выше тоже ссылку привёл
ищете в р/с циферки символов.Бухгалтер1995 писав:Рахунки вже є, а от як розібратися, куди що платити? Так, коди символів знайшла, але як їх примінити: перший за порядком рахунок відповідає першому символу чи як? Дякувати, що "видали" нові рахунки не 7 травня))) ще є час, можливо отримаємо пояснення...
Например, 201- ЕСВ с з/п Все символы:Бухгалтер1995 писав:Рахунки вже є, а от як розібратися, куди що платити? Так, коди символів знайшла, але як їх примінити: перший за порядком рахунок відповідає першому символу чи як? Дякувати, що "видали" нові рахунки не 7 травня))) ще є час, можливо отримаємо пояснення...
Ви кожного місяця платите? Граничний строк сплати зобов’язань з ЄСв за 2 квартал у Вас наступить 19 липня. Думаю, до того часу повернуть, якщо будете про себе час від часу нагадувати. Кому, завтра і виясните на місці. А не на той рахунок заплатили вже новий? Тоді листа треба нести. Бо якщо на старий рахунок сплатили, то кошти повернуться на р/рахунок.Вовкин писав:Доброго времени. Сегодня поспешил и... накосячил. Не на тот счет уплатил ЕСВ за ФОПа. Завтра иду с заявлением(Додаток 1, пункт 6) о переводе ошибочно уплаченных средств с неправильного счета на правильный.
Вопрос такой - сколько эта процедура должна занимать времени? Перекидка средств со счета на счет? И если эти сроки будут нарушены то куда писать/звонить.
Спасибо.
Да, каждый месяц. И да, не туда на новый счет, вместо 204 на 206. Завтра заявление понесу, в двух экземплярах, что бы на моем отметку о приеме сделали и заверенную платежку.Nelli-Nelli писав: Ви кожного місяця платите? Граничний строк сплати зобов’язань з ЄСв за 2 квартал у Вас наступить 19 липня. Думаю, до того часу повернуть, якщо будете про себе час від часу нагадувати. Кому, завтра і виясните на місці. А не на той рахунок заплатили вже новий? Тоді листа треба нести. Бо якщо на старий рахунок сплатили, то кошти повернуться на р/рахунок.
Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”