Чертёнок писав:Квитанція №2
Підприємство: ХХХХХХХХ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХХХХХХХ"
Документ: J3000410 Додаток 4. Звiт про суми нарахованої заробiтної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсацiї) застрахованих осiб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соцiальне страхування
Файл: 102700ХХХХХХХХJ3000410100000000110620161027.XML
Реєстраційний номер документу: ХХХХХХХХХХ
За період: Червень,2016 р.
Документ доставлено до районного рівня 1027 БIЛОЦЕРКIВСЬКА ОДПI ГУ ДФС У КИЇВСЬКIЙ ОБЛАСТI 08.07.2016 в 10:25:41
Підписи документа:- перший - печатка, ХХХХХХХХ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХХХХХХ"
- другий - директор, ХХХХХХХХХХХ ХХХХХХ Х.Х.
Пакет прийнято.
Виявлені помилки:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
Попередження Не заповнено середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1 за умови наявності у колонці «Ознака наявності трудової книжки» таблиці 6 відмітки «Так».
Попередження Заповніть середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1
Державна фіскальна служба України
Что это значит? Отчет нужно пересдать? Или и так пойдёт?
Люди добрые, подскажите, плиз, пересдавать отчет или нет?#g_cray2# И если да, то это будет "Новый"?
Маруся10 писав:Чинним вважається останній електронний або паперовий Звіт, поданий страхувальником до закінчення термінів подання звітності, визначених цим Порядком." Це згідно наказу "Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування", розділ V , п. 1 http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0460-15
А у вас под рукой нет подобной цитаты - только про 1ДФ?..))
#rolf# нет 1ДФ это не касается к сожалению, там таки задваиваются данные
Вот елки-палки((( Я поддалась общей панике и отправила 1ДФ дважды - но один и тот же отчет. Квит.2 пришли две штуки, но рег.номер в них одинаковый, в электронном кабинете висит один отчет......... Не знаю, что мне с этим делать.
Чертёнок писав:Квитанція №2
Підприємство: ХХХХХХХХ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХХХХХХХ"
Документ: J3000410 Додаток 4. Звiт про суми нарахованої заробiтної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсацiї) застрахованих осiб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соцiальне страхування
Файл: 102700ХХХХХХХХJ3000410100000000110620161027.XML
Реєстраційний номер документу: ХХХХХХХХХХ
За період: Червень,2016 р.
Документ доставлено до районного рівня 1027 БIЛОЦЕРКIВСЬКА ОДПI ГУ ДФС У КИЇВСЬКIЙ ОБЛАСТI 08.07.2016 в 10:25:41
Підписи документа:- перший - печатка, ХХХХХХХХ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХХХХХХ"
- другий - директор, ХХХХХХХХХХХ ХХХХХХ Х.Х.
Пакет прийнято.
Виявлені помилки:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
Попередження Не заповнено середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1 за умови наявності у колонці «Ознака наявності трудової книжки» таблиці 6 відмітки «Так».
Попередження Заповніть середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1
Державна фіскальна служба України
Что это значит? Отчет нужно пересдать? Или и так пойдёт?
Люди добрые, подскажите, плиз, пересдавать отчет или нет?#g_cray2# И если да, то это будет "Новый"?
Пакет прийнято - отчет красным светится? можете новый звитний сдать и исправленными ошибками, а если не красный, то исправитесь в следующем месяце
blize писав:
Вот елки-палки((( Я поддалась общей панике и отправила 1ДФ дважды - но один и тот же отчет. Квит.2 пришли две штуки, но рег.номер в них одинаковый, в электронном кабинете висит один отчет......... Не знаю, что мне с этим делать.
Во-первых не паниковать. Во-вторых рег. № одинаковый, это хорошо, не задвоится. В третьих мне кажется, на второй отчет пришла бы кв.2, что такой отчет уже есть в базе, если Вы конечно не копируя отправили дважды.
blize писав:
вот это проблемка, у меня когда-то было так же и задвоилось, краще уточніть у інспектора як лягли дані нової звітної
Маруся10 писав:
вот это проблемка, у меня когда-то было так же и задвоилось, краще уточніть у інспектора як лягли дані нової звітної
Я его не копировала, он у меня не "новый звитный", я просто еще раз отправила тот же файл. Вся надежда на это)
На всякий случай позвоню в налоговую#thank2#