Підкажіть будь ласка, хто розібрався з податковим аудитом в кабінеті платника (коли включають до високого ступеня ризику), у мене по одній організації стоїть і то 2019 рік
Несплата податку на доходи фізичних осіб, військового збору та/або єдиного внеску або його сплата у розмірі менше ніж 1 відсоток доходу за попередній звітний період платником податку – юридичною особою, дохід якої становить понад 1 млн грн
Що це значить?
05.07.2021 года была отражена в «Электронном кабинете» налогоплательщиков информация об имеющихся критериях риска высокой степени по результатам их деятельности 2020 года и по правильности исчисления, полноты и своевременности уплаты налога на доходы физических лиц, военного сбора и ЕСВ — за 2019 год.
Таким образом, налогоплательщики имеют возможность самостоятельно оценивать вероятность проведения у них документальных плановых проверок. При этом отмечаем, что план-график проведения документальных плановых проверок налогоплательщиков на 2021 год был сформирован с учетом показателей по результатам деятельности налогоплательщика за 2019 год и 9 месяцев 2020 года и опубликован на вебсайте ГНС 24.12.2020 года.
Підкажіть будь ласка, хто розібрався з податковим аудитом в кабінеті платника (коли включають до високого ступеня ризику), у мене по одній організації стоїть і то 2019 рік
Несплата податку на доходи фізичних осіб, військового збору та/або єдиного внеску або його сплата у розмірі менше ніж 1 відсоток доходу за попередній звітний період платником податку – юридичною особою, дохід якої становить понад 1 млн грн
Що це значить?
У меня, вообще, по одной фирме - пустая страница. а по второй стоит один показатель "основной вид деятельности" - и все.
По моей организации:
Звітний період для розрахунку критеріїв ризику 2020
зменшення вартості основних фондів в значних обсягах при відсутності збільшення сплати податку на прибуток 100%
На протяжении последний 6 лет идет увеличение ОС, выбытия, продажи не было. Как это понимать?
По моей организации:
Звітний період для розрахунку критеріїв ризику 2020
зменшення вартості основних фондів в значних обсягах при відсутності збільшення сплати податку на прибуток 100%
На протяжении последний 6 лет идет увеличение ОС, выбытия, продажи не было. Как это понимать?
Пока ни я, ни мои коллеги не разобрались с этим новшеством.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
от точно
коли коту нічого робити, він...
це про ДФС-ників шулерів
постачаєш купу обладнання, а в рахунку ще й копійчані якісь заглушки із їхнім "ризиковим"кодом. годин 7 бовтається та ПН поки зареєструється.
Ще на початку цих нововведень по блокуванню вираховувала суми постачання-покупки, щоб не перевищувало по сумі 50% придбання. Доказувала колегам, що можна уникнути таким чином блокування - ось вам хрест на пузі! так почали блокування з причини відсутності кодів в таблиці платника ПДВ!?
Шулєри одним словом
Що це значить?
А як Вам "наявність відносин з контрагентами, які знаходяться в розшуку, ліквідовані, збанкрутували, якщо сума операцій перевищує 5 відсотків загального обсягу постачання, але не менше 100 тис.грн.тис.грн." ?
мені іх за штани придержувать щод не ліквідувались, бо мене на наступний рік у ризикових запишуть?
Що це значить?
Я разобралась что это и вышла на ту цифру что указано в кабинете. Эта сумма равна как раз моей сумме оплаченого ЕСВ+НДФЛ за 2019 года (внимание оплаченного, в кабинете в разделе состоянии расчетов с бюджетом эти цифры есть оплачены и начислены даже висит по ним переплата в том же 2019 году), что самое интересное то ВС не вошел в эту чудернацкую цифру, просто чудеса...
Где-то на глаза попадалось что для включение в рискованных нужно что бы там было три критерия, кто видел подобное? тыкните пальцем не могу найти.
Зарание спасибо
Що це значить?
Я разобралась что это и вышла на ту цифру что указано в кабинете. Эта сумма равна как раз моей сумме оплаченого ЕСВ+НДФЛ за 2019 года (внимание оплаченного, в кабинете в разделе состоянии расчетов с бюджетом эти цифры есть оплачены и начислены даже висит по ним переплата в том же 2019 году), что самое интересное то ВС не вошел в эту чудернацкую цифру, просто чудеса...
Где-то на глаза попадалось что для включение в рискованных нужно что бы там было три критерия, кто видел подобное? тыкните пальцем не могу найти.
Зарание спасибо
Ну розібрались.
І що ?
якось вплинути можете? на 2019 рік?
чи піднімете з/плати до розміру ХОТЄЛОК ДФС-ників? а може, виправлення зробите і доплатите за 2019 рік? коштів достатньо?