Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)

Подання звітності в електронному вигляді
Buhsia
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Buhsia »

Chiffi писав:Вчера в 17,30 отправила НН на регистрацию - до сих пор никакой информации((. У кого-то регистрируются?

Відправила вчора в 17.02 ,сьогодні в 14,01 отримала квитанції про те,що зареєстровано сьогодні в 08.10. Цензурних слів немає. Кидаєш на реєстрацію в останній день,тішишся,що встиг,по факту маєш штраф.Бо довести,що накладні було відіслано вчасно немає змоги. Раніше хоч і були затримки з квитанціями,але реєстрували датою відправки. П.С. я реєструю заздалегідь,але бувають випадки,коли має "зайти" велика накладна від постачальника,грошей,щоб поповнити немає,і тоді чекаєш до останнього...

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

Tasa писав:
elbuh писав:А РК сегодня кто-то регистрировал? А то наблюдаются какие то странные отказы.
І вони продовжуються... Систему точно перенастрлоїли (((
Нашел как Заполнение расчета корректировки к налоговой накладной
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

Innavlada
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 19 разів

Повідомлення Innavlada »

"
Buhsia писав:
Chiffi писав:Вчера в 17,30 отправила НН на регистрацию - до сих пор никакой информации((. У кого-то регистрируются?

Відправила вчора в 17.02 ,сьогодні в 14,01 отримала квитанції про те,що зареєстровано сьогодні в 08.10. Цензурних слів немає. Кидаєш на реєстрацію в останній день,тішишся,що встиг,по факту маєш штраф.Бо довести,що накладні було відіслано вчасно немає змоги. Раніше хоч і були затримки з квитанціями,але реєстрували датою відправки. П.С. я реєструю заздалегідь,але бувають випадки,коли має "зайти" велика накладна від постачальника,грошей,щоб поповнити немає,і тоді чекаєш до останнього..."

Я тоже отправила налоговую вчера в 17, вообще ничего, и лимит не списался(((.

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

Innavlada писав:"
Buhsia писав:

Відправила вчора в 17.02 ,сьогодні в 14,01 отримала квитанції про те,що зареєстровано сьогодні в 08.10. Цензурних слів немає. Кидаєш на реєстрацію в останній день,тішишся,що встиг,по факту маєш штраф.Бо довести,що накладні було відіслано вчасно немає змоги. Раніше хоч і були затримки з квитанціями,але реєстрували датою відправки. П.С. я реєструю заздалегідь,але бувають випадки,коли має "зайти" велика накладна від постачальника,грошей,щоб поповнити немає,і тоді чекаєш до останнього..."

Я тоже отправила налоговую вчера в 17, вообще ничего, и лимит не списался(((.
и у меня тоже ничегошеньки нет отправила вчера в 16.10

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

Також відправила ПН на неплатника вчора і тишина......

ВВС
Гений
Гений
Дякував (ла): 267 разів
Подякували: 365 разів

Повідомлення ВВС »

иск писав:
Innavlada писав:"
Buhsia писав: и у меня тоже ничегошеньки нет отправила вчера в 16.10
Ура!!!!#yahoo# Получила квитанции по вчерашним НН. Это ж что получается: отправила 27,03 в 18,00, зарегистривано 28,03 в 8,20, квитанция получена 16,51. Итого сутки на регистрацию#rrul#

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

и у меня ура

Chiffi
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 589 разів

Повідомлення Chiffi »

Chiffi писав:Вчера в 17,30 отправила НН на регистрацию - до сих пор никакой информации((.
Десять минут назад пришли квитанции, что мои НН доставлены в дфС 28.01 в 8,31.
Хорошо, что хоть приянли.
Стесьняюсь спросить - где документы шлялись с 17,30 вчера до 8,31 сегодня??? В операционное время я вписывалась. Как представлю себе картину "Две сиротинушки стучат в шлюз ДФС и просят "Возьми нас"". Бред..... #g_hospita

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Chiffi писав:
Chiffi писав:Вчера в 17,30 отправила НН на регистрацию - до сих пор никакой информации((.
Стесьняюсь спросить - где документы шлялись с 17,30 вчера до 8,31 сегодня??? В операционное время я вписывалась. Как представлю себе картину "Две сиротинушки стучат в шлюз ДФС и просят "Возьми нас"". Бред..... #g_hospita
Ваші дві сиротинушки підняли настрій мені #rolf#

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Діна 1977 писав:
Chiffi писав:
Ваші дві сиротинушки підняли настрій мені #rolf#
#g_crazy# та их там со вчерашнего дня после 16 и до сегодняшнего утра 8 часов, целый табор был, наверное устроили забастовку и пошли #russian# , сервер ночевать их не пускал...

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”