«Єдине вікно подання електронної звітності» і не тільки

Подання звітності в електронному вигляді
luga11
Гений
Гений
Дякував (ла): 66 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення luga11 »

Добрый день!
Подскажите можно ли сделать отчеты в статистику в "Едином окне" имея ключи АЦСК Украина?Ну ладно в статистику могу и ногами отнести, но в налоговую же нужно с декой сдать баланс с декой.А сделанный а ОПЗ налоговая не принимает. Чтоделать?

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

1. Створення звітів до ключів немає ніякого відношення. Створити звіти можна взагалі без ключів.
2. "Єдине вікно" працює на базі бібліотеки АТ "Користувач", який, як мені здається, з ключами АЦСК "Україна" не працює.
3. Баланс тепер подається тільки "статистичний" (з літерою S), направляється на шлюз ДФС і автоматично надходить в обидві установи.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

luga11 писав:Добрый день!
Подскажите можно ли сделать отчеты в статистику в "Едином окне" имея ключи АЦСК Украина?Ну ладно в статистику могу и ногами отнести, но в налоговую же нужно с декой сдать баланс с декой.А сделанный а ОПЗ налоговая не принимает. Чтоделать?
У меня аналогичная проблема по одному предприятию. В прошлом году создавала отчет в ОПЗ, в налоговую отнесла ножками на флэшке, приняли без проблем, затем отправила Деку через бесплатную Сонату (ключи АЦСК Украина). В статистику носила бумажный вариант. Может и в этом году получиться так сдать?

NTatiana
УченикУченик

Повідомлення NTatiana »

Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, сдаю декларацию про майновий стан, делала в едином окне. Декларацию надо подать с додатком 4. Сделала декларацию и отдельно додаток, и они не соединяются друг с другом. Отправила в налоговую. Декларация принята, а додаток нет! Пишет ошибку, что отсутствует посилання на основний документ. Но как сделать это посилання????

Anna.Z
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 84 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення Anna.Z »

Здравствуте! Какой бланк Баланс предприятия надо сдавать в ДПИ???? помогите!!!! ДПИ говорит желателн сдавать одновременно Деку по прибыли и Баланс

Okcana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 30 разів

Повідомлення Okcana »

Добрый день!Ув.коллеги может быть кто-нибудь сталкивался с подобной проблемой...Отправляю Декларацию по земле и приходит кв.№1- ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО Виявлені помилки: документ не відповідає затвердженому наказом Міндоходів України від 29.11.2013 №729 електронному формату (стандарту), а саме: помилка XML - звіт містить некоректні дані і не може бути збережений. Опис помилки:- Поле 'р. 2 гр. 8'. Числові дані, 4 знаки після коми..
графа 8 моей декларации: Зображення
В чем моя ошибка не пойму "бьюсь" над этим целый день#wall# ПОМОГИТЕ!!!#g_cray2#

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

Okcana писав:Добрый день!Ув.коллеги может быть кто-нибудь сталкивался с подобной проблемой...Отправляю Декларацию по земле и приходит кв.№1- ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО Виявлені помилки: документ не відповідає затвердженому наказом Міндоходів України від 29.11.2013 №729 електронному формату (стандарту), а саме: помилка XML - звіт містить некоректні дані і не може бути збережений. Опис помилки:- Поле 'р. 2 гр. 8'. Числові дані, 4 знаки після коми..
графа 8 моей декларации: Зображення
В чем моя ошибка не пойму "бьюсь" над этим целый день#wall# ПОМОГИТЕ!!!#g_cray2#
Эта ошибка у всех. Надо ждать обновлений. http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm633527.aspx?hlt=y

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Доброго дня всім. З п"ятниці немає квитанції 2 до фінзвітності.... Зате дека з прибутку прийнялась за 20 хвилин тоді ж у п"ятницю... В когось ще так ?
Не можу знайти куди телефонувати з приводу квитанції 2, підкажіть. Дякую.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

Квитанцію №2 на фінансову звітність надсилає Держстат.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

SonataEvol писав:Квитанцію №2 на фінансову звітність надсилає Держстат.
Я це знаю... А от куди телефонувати ?

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”