РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Можна навіть 8 год. в день. Якраз за місяць нормально вийде.#g_haha# #g_haha#

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Agatha писав:Можна навіть 8 год. в день. Якраз за місяць нормально вийде.#g_haha# #g_haha#
- нет , это уже ненормально, - т.к. МАЛО, так нельзя,,, ценить себя нужно.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

100*8*21=16800,0 грн. Це ж чистими. Мало???

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Agatha писав:100*8*21=16800,0 грн. Це ж чистими. Мало???
- извините,не поняла Вас раньше, подумала - что 100 за день..., а так как Вы рассчитали - то так не платят, а неплохо бы...

RadioBaby
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення RadioBaby »

NATA888 писав:Ой дякую всім за співчуття #sigh# на рахунок самооцінки так можу сказати точно вже падає....а відраза до бухгалтерії ще від попередньої роботи залишилася, якось не везе з роботою....тай не тільки.... мені всього 26, а така відраза до всього, не говорю про те яка нервова система вже нарушена, доходить і до заикання#cray# .......... до мене часто дзвонить бухгалтер яка прийшла на моє місце на попередню роботу за консультаціями, я ніколи не відмовляю і якомога доступніше стараюсь розказати бо сама така була і зараз ще є, багато читаю вже неодну ніч безсонну провела з ПКУ, і на форумі, я багато чого ще незнаю но шукаю, запитую і окреме Дякую всім хто допомагає, хочеться стати професіоналом но питання для чого щоб засинати з думками про роботу, вночі з тривогою просинатися згадавши що щось я забула зробити(таке неодноразово було), просинатися з думками про роботу і це все за 3500 з/п, а відповідальності #swoon# , щей директор заколяє мене типу "если че спросим из тебя" #g_cray# інколи так опускаються руки ......#cray#
капец вы что серьезно???
тут только два варианта-либо у директора шутки тупые либо вам нада срочно валить оттуда.ужас.

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

Лилия-НИКА писав:
Agatha писав:100*8*21=16800,0 грн.
- так не платят, а неплохо бы...
Так не платят, потому что мы не требуем, потому что мы разобщены.
У нас замечательные учителя (Янукович, Азаров... )
Учат нас, учат, а мы все-равно живем по принципу "Моя хата скраю".
Я не в осуждение,я тоже такая, я думаю так:
- Вот я выступлю, завтра на мое место и на мою зарплату найдут 10 желающих.
А у меня дочь студентка, мне ее еще на ноги нужно поставить...
Да и в конце концов, не голые мы, не босые и не голодные...
Мой вывод таков:
Мы пока не дошли "до ручки" для того, чтобы что-то делать. Но, учителя у нас очень хорошие, есть надежда.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

ТОВ на загальній системі, без оборотів, пустишка. Один найманий, по якому нараховується з/п. Сам ходить в Пенсійний і податкову з звітами. Я тільки по електронці йому висилаю, а він вже здає в паперовому вигляді сам. Тобто, раз в місяць Пенсійний, раз в квартал Декларація+1ДФ+баланс. Хочу підняти ціну. 400,0 грн. в міс це багато чи мало?

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Agatha писав:ТОВ на загальній системі, без оборотів, пустишка. Один найманий, по якому нараховується з/п. Сам ходить в Пенсійний і податкову з звітами. Я тільки по електронці йому висилаю, а він вже здає в паперовому вигляді сам. Тобто, раз в місяць Пенсійний, раз в квартал Декларація+1ДФ+баланс. Хочу підняти ціну. 400,0 грн. в міс це багато чи мало?
http://buhgalter911.com/yaf2/yaf_postsm ... spx#264001

Прочитай сообщ. Маюли, мне понравилось.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Я читала. Але це із серії повезло. Реально на звіт в Пенсійний тратиш 10 хв. Просто міняєш в шапці "січень" на "лютий" і все. Декларація по прибутку раз в рік. 1ДФ і пустий баланс небагато роботи. Крім того Маюля все це ходить і здає, а я ні. У мене так один ФОП "спригнув", бо йому забагато здалося. Тепер на форумі нашому пасеться і все здає сам. Потім йому самодіяльність вилізе боком, я просто впевнена. Але коли то буде.

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Agatha писав:Я читала. Але це із серії повезло. Реально на звіт в Пенсійний тратиш 10 хв. Просто міняєш в шапці "січень" на "лютий" і все. Декларація по прибутку раз в рік. 1ДФ і пустий баланс небагато роботи. Крім того Маюля все це ходить і здає, а я ні. У мене так один ФОП "спригнув", бо йому забагато здалося. Тепер на форумі нашому пасеться і все здає сам. Потім йому самодіяльність вилізе боком, я просто впевнена. Але коли то буде.
#g_haha#
Тогда это не много, мое мнение.

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”