БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Я багато гостей бачила на форумі, ну що б в час ночі аж 1397 це нонсес. з області фантастики.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Т-с-с-с .... Альона , не надо ! Тут некоторые уже огребли за такие наблюдения ! #blush#Альона1 писав:Я багато гостей бачила на форумі, ну що б в час ночі аж 1397 це нонсес. з області фантастики.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Доброго ранку,бажаю щоб останній робочий день на цьому тижні видався спокійним і плідним!#curtsey#
Королева в пальто! Вам вчора ввечері знову прийшлось відбиватись, я думаю цим Вам настрій не зіпсували#wink#
Королева в пальто! Вам вчора ввечері знову прийшлось відбиватись, я думаю цим Вам настрій не зіпсували#wink#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Приветики. С пятницей!!!
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
Седня ГОлодная Кутя...и женскому полу шастать в гости низзя...примета такая! как к вам в гости баба идет в этот день, так сразу знайте - зараза, хочет шобыб болели весь год! НЕПУСКАТЬ НИКОГО!#vinsent#
Вода, освященная вечером накануне Богоявления — «вечерняя вода» — считается самой целебной.
Накануне Крещения хозяева мелом рисуют кресты на стенах, дверях, притолоках всех строений.
В Богоявленскую ночь, перед утреней, небо открывается. О чем открытому небу помолишься, то сбудется
Вода, освященная вечером накануне Богоявления — «вечерняя вода» — считается самой целебной.
Накануне Крещения хозяева мелом рисуют кресты на стенах, дверях, притолоках всех строений.
В Богоявленскую ночь, перед утреней, небо открывается. О чем открытому небу помолишься, то сбудется
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 3019 разів
- Подякували: 1572 рази
-
- Светоч Мысли
А ще краще підти до храму на службу ну і відповідно водичку посвятить, то ж ми всі знаємо , що хрещенська вода найсильніша, тільки одну її можна зранку натщесерце, іншу можна і на протязі дня, ще хрещенську можна розводить з простою водою і вистачить на цілий рік.elen_maman писав:Седня ГОлодная Кутя...и женскому полу шастать в гости низзя...примета такая! как к вам в гости баба идет в этот день, так сразу знайте - зараза, хочет шобыб болели весь год! НЕПУСКАТЬ НИКОГО!#vinsent#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
для несведущих: що сталося?LyudMila76 писав:
-
- Светоч Мысли
оляля писав:для несведущих: що сталося?LyudMila76 писав:
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
+1. От кого отбивалась? (или, зная тебя, кого спасать?#g_haha# )оляля писав:для несведущих: що сталося?LyudMila76 писав: