Так, в мене теж не пройшло після поповлення рахунку.
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
Отправляйте СРАЗУ по новой форме - не загружайте шлюз фискалов!
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Строки реєстрації ПН за лютий-травень 2022 року: як це бачить ДПС
- Ин
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
На вебінарах зовсім інше говорили. "Великі комбінатори !!!!".
-
Asia Svetlova
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 835 разів
- Подякували: 697 разів
Простите, но напрашиваются только матерные выражения: где мы лимит должны взять на регистрацию майских-все в отрицательном лимите сидят из-за сданных деклараций, а регистрация НН идет только за периоды, за которые подали декларации за счет второго лимита.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
READYN
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
Да, печально. Я подавала только за февраль декларацию. Как вариант вижу только -подать уточненку, снять незарегистрированные налоговые накладные, это должно убрать минус, регистрировать май, потом, когда порегистрируют поставщики февраль - снова подать уточненку и без 3% штрафа добавить снятые НО февраля.Asia Svetlova писав: ↑09 червня 2022, 07:03Простите, но напрашиваются только матерные выражения: где мы лимит должны взять на регистрацию майских-все в отрицательном лимите сидят из-за сданных деклараций, а регистрация НН идет только за периоды, за которые подали декларации за счет второго лимита.
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
Вот оригинал :
Это Тем у кого журнал не оплачен, как у меня!
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
-
Asia Svetlova
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 835 разів
- Подякували: 697 разів
Тоже склоняюсь к этому варианту. Прочитали мои мысли, значит вариант жизнеспособный, спасибоREADYN писав: ↑09 червня 2022, 08:05Да, печально. Я подавала только за февраль декларацию. Как вариант вижу только -подать уточненку, снять незарегистрированные налоговые накладные, это должно убрать минус, регистрировать май, потом, когда порегистрируют поставщики февраль - снова подать уточненку и без 3% штрафа добавить снятые НО февраля.Asia Svetlova писав: ↑09 червня 2022, 07:03Простите, но напрашиваются только матерные выражения: где мы лимит должны взять на регистрацию майских-все в отрицательном лимите сидят из-за сданных деклараций, а регистрация НН идет только за периоды, за которые подали декларации за счет второго лимита.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
АлександРРО
- Гуру

- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 63 рази
я от думаю, якщо справді треба пореєструвати першу половину до 11.06 (дата шикарна звісно і не думаю що в неділю щось реєструватиметься), то можна подати зараз декларацію за травень з даними за першу половину, намалювати собі кредит, щоб дека була хоча б нульова і подати, щоб з'явився знову показник перевищення і за його рахунок пореєструвати ПН. Потім звітну нову і золотий ключик у вас в кишені. Питання тільки чи з'явиться і як швидко показник Перевищення в СЕА.
-
Oska1302
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 403 рази
- Подякували: 326 разів
А відправляв вже хтось на реєстрацію ПН без поданих декларацій з лютого? Цікавить чи не блокує бо я не подавала ще нічого і відправляти стрьомно бо вже до війни задовбалась РК розблокувувати