Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 696 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

АлександРРО писав:
09 червня 2022, 11:36
я от думаю, якщо справді треба пореєструвати першу половину до 11.06 (дата шикарна звісно і не думаю що в неділю щось реєструватиметься), то можна подати зараз декларацію за травень з даними за першу половину, намалювати собі кредит, щоб дека була хоча б нульова і подати, щоб з'явився знову показник перевищення і за його рахунок пореєструвати ПН. Потім звітну нову і золотий ключик у вас в кишені. Питання тільки чи з'явиться і як швидко показник Перевищення в СЕА.
26.05 подавала Деку за лютий, перерахування суми перевищення відбулося в той же день. Але ж це по протермінованій Декларації. А от як буде по поданій до кінцевого терміну, бо березень, квітень подавала 20 числа і 20-го йшов перерахунок. Відгукніться, хто подавав Деку за лютий-квітень раніше 20-го числа, коли у вас відбувалось перерахування суми перевищення?
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Al_na
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 65 разів

Повідомлення Al_na »

я реєструвала товари, все поки добре

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

Asia Svetlova писав:
09 червня 2022, 11:35
READYN писав:
09 червня 2022, 11:05
Asia Svetlova писав:
09 червня 2022, 10:03

Простите, но напрашиваются только матерные выражения: где мы лимит должны взять на регистрацию майских-все в отрицательном лимите сидят из-за сданных деклараций, а регистрация НН идет только за периоды, за которые подали декларации за счет второго лимита.
Да, печально. Я подавала только за февраль декларацию. Как вариант вижу только -подать уточненку, снять незарегистрированные налоговые накладные, это должно убрать минус, регистрировать май, потом, когда порегистрируют поставщики февраль - снова подать уточненку и без 3% штрафа добавить снятые НО февраля.
Тоже склоняюсь к этому варианту. Прочитали мои мысли, значит вариант жизнеспособный, спасибо :handshake:
Единственное, чтоб все корректно отобразилось, а то при подачи деки в превышение с лимита снялось, главное чтоб при подачи уточненки назад вернулось, а то с их формулами может быть все, что угодно :D

Tatyana777
Гений
Гений
Дякував (ла): 325 разів
Подякували: 151 раз

Повідомлення Tatyana777 »

Oska1302 писав:
09 червня 2022, 11:46
А відправляв вже хтось на реєстрацію ПН без поданих декларацій з лютого? Цікавить чи не блокує бо я не подавала ще нічого і відправляти стрьомно бо вже до війни задовбалась РК розблокувувати
Я вчора відправла 13 податкових за лютий, декларацію не подавала. З 13шт 1 заблокували, решта зареєстрована успішно.

Yana_Kuz
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yana_Kuz »

READYN писав:
09 червня 2022, 11:05
Asia Svetlova писав:
09 червня 2022, 10:03
Popen писав:
09 червня 2022, 08:50
Строки реєстрації ПН за лютий-травень 2022 року: як це бачить ДПС https://buhgalter911.com/uk/news/news-1065750.html
Простите, но напрашиваются только матерные выражения: где мы лимит должны взять на регистрацию майских-все в отрицательном лимите сидят из-за сданных деклараций, а регистрация НН идет только за периоды, за которые подали декларации за счет второго лимита.
Да, печально. Я подавала только за февраль декларацию. Как вариант вижу только -подать уточненку, снять незарегистрированные налоговые накладные, это должно убрать минус, регистрировать май, потом, когда порегистрируют поставщики февраль - снова подать уточненку и без 3% штрафа добавить снятые НО февраля.
Тогда интересно становится, какие налоговые за май (по закону лютий-травень) можно регить до 15 июля? Все для бизнеса

SAAT
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення SAAT »

В мене є питання з приводу мінусових РК з ПЗ. В лютому-квітні 2022 включала їх у Декларації за первинними документами. Зараз при реєстрації вони усі попадають у червень 2022, створюючи перевищення! (це ж за старими правилами мінусова РК має відображатися у періоді її реєстрації(якщо з запізненням)). І що тепер робити? Збільшувати собі ПЗ і ПДВ до сплати в попередніх періодах, або "жертвувати" коштами ліміту в рахунок нескінченних "перевищень"? У мене ж за лютий-квітень зависають в "Інформації про суми перевищень" мінуса! Але вони ж на ліміт не впливають!!!

O'Rybka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 85 разів
Подякували: 99 разів

Повідомлення O'Rybka »

Андрій61 писав:
09 червня 2022, 11:14
Popen писав:
Строки реєстрації ПН за лютий-травень 2022 року: як це бачить ДПС https://buhgalter911.com/uk/news/news-1065750.html
Вот оригинал :
https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/587660.html

Это Тем у кого журнал не оплачен, как у меня!
Ой, а що трапилося зі сторінкою? Уже не існує? Що то було? ДРГ на чолі з ДПС?

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 696 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

O'Rybka писав:
09 червня 2022, 16:32
Андрій61 писав:
Popen писав:
Вот оригинал :

А новина-то видалена з сайту ДПС. Може дійшло, що зараз почнеться: всі будуть знімати свої зобов'язання за попередні періоди щоб зареєструвати поточні ПН. Блін, а я вже уточнену зробила, зібралась відправлять
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

O'Rybka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 85 разів
Подякували: 99 разів

Повідомлення O'Rybka »

Гетманцев у телеграм-каналі пише: "Уважаемые налогоплательщики, налоговые накладные за февраль-май включительно регистрируются до 15 июля. Позицию налоговой корректируем в пользу плательщика. Без паники!"

Щоб тебе підняло та гепнуло! Падлюка. "Позицию" вони "корректируют". Пробують, чи тонкий лід. Тонкий, Гетманцев, тонкий. Дивись, щоби вас там потім не "покорректировали".

Перепрошу, надто нервових клітин за сьогодні втрачено...

Андрій61
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 900 разів

Повідомлення Андрій61 »

Asia Svetlova писав:
09 червня 2022, 16:38
O'Rybka писав:
09 червня 2022, 16:32
Андрій61 писав:

Вот оригинал :

А новина-то видалена з сайту ДПС. Може дійшло, що зараз почнеться: всі будуть знімати свої зобов'язання за попередні періоди щоб зареєструвати поточні ПН. Блін, а я вже уточнену зробила, зібралась відправлять
А ВОТ попробуйте тут( если телеграмм есть) :
Зображення

У меня телеги нет!
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”