Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Sheldon
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення Sheldon »

Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Sheldon писав:Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???
виписати рк до пн з типом 07 з причиною помилково виписана, якщо пн зареєстрована- реєструєте рк, виписати нову пн з тип 02

Роза-Мимоза
УченикУченик

Повідомлення Роза-Мимоза »

Nadiy писав:
Александр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк

ДОбрый день.
А если поставщик намеренно отказывается? Как я могу избежать штрафа?

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Роза-Мимоза писав:
Nadiy писав:
Александр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк

ДОбрый день.
а на каком основании он намеренно отказывается

Роза-Мимоза
УченикУченик

svetabez писав:
Роза-Мимоза писав:
Nadiy писав: якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк

ДОбрый день.
а на каком основании он намеренно отказывается
У нас нет возможности зарегистрировать. Да, мы знаем, что штраф, но помочь ничем не можем

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

вы читали это https://buhgalter911.com/news/news-1026470.html

так поставщик отказывается или вы не можете ?

Yasik86
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yasik86 »

Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Yasik86 писав:Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..

Роза-Мимоза
УченикУченик

FyDD писав:вы читали это https://buhgalter911.com/news/news-1026470.html

поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)

Роза-Мимоза
УченикУченик

Роза-Мимоза писав:
FyDD писав:вы читали это https://buhgalter911.com/news/news-1026470.html

поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)
мы попросили- давайте измеим дату, "у нас нет осонования для другой даты"... и всё!

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”