Корректировка НН (часть 2)
-
Sheldon
- Мудрец

- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 6 разів
Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???
-
Nadiy
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
виписати рк до пн з типом 07 з причиною помилково виписана, якщо пн зареєстрована- реєструєте рк, виписати нову пн з тип 02Sheldon писав:Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???
-
Роза-Мимоза
- Ученик
Nadiy писав:якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату ркАлександр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
ДОбрый день.
А если поставщик намеренно отказывается? Как я могу избежать штрафа?
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
а на каком основании он намеренно отказываетсяРоза-Мимоза писав:Nadiy писав:якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату ркАлександр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
ДОбрый день.
-
Роза-Мимоза
- Ученик
У нас нет возможности зарегистрировать. Да, мы знаем, что штраф, но помочь ничем не можемsvetabez писав:а на каком основании он намеренно отказываетсяРоза-Мимоза писав:Nadiy писав: якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк
ДОбрый день.
-
FyDD
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2477 разів
- Подякували: 759 разів
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..Yasik86 писав:Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
-
Роза-Мимоза
- Ученик
поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.FyDD писав:вы читали это
так поставщик отказывается или вы не можете ?
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)
-
Роза-Мимоза
- Ученик
мы попросили- давайте измеим дату, "у нас нет осонования для другой даты"... и всё!Роза-Мимоза писав:поставщик отказывается! Я же понимаю, что пройдет колрректировка через сайт налоговой.FyDD писав:вы читали это
так поставщик отказывается или вы не можете ?
Какой смысл мне просить о помощи и говорить неправду?:)