Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???
Sheldon писав:Доброго вечора!!! Ми надаємо транспортно-експ послуги. І от ситуація:замовник-фірма з ОАЕ,, перевезення за маршрутом Україна-Полььща. Виписали і зареєстрували Пн з типом причини 07...Читаю, що має бути тип причини 02. Як правильно скоригувати невірну ПН з типом 07???
виписати рк до пн з типом 07 з причиною помилково виписана, якщо пн зареєстрована- реєструєте рк, виписати нову пн з тип 02
Александр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк
ДОбрый день.
А если поставщик намеренно отказывается? Как я могу избежать штрафа?
Александр2301 писав:Подскажите пожалуйста! Если поставщик вовремя мне не пришлет корректировку на регистрацию. С кого будет штраф? Корректировка от 31.01.17 я так понимаю сегодня последний день?
якщо реєстрація покладена на покупця- штраф платить покупець, в такому випадку якщо рк отримано з запізненням з вини постачальника- не реєструйте, а просіть змінити дату рк
ДОбрый день.
Nadiy писав:
ДОбрый день.
а на каком основании он намеренно отказывается
У нас нет возможности зарегистрировать. Да, мы знаем, что штраф, но помочь ничем не можем
Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
Yasik86 писав:Реєструю РК на зміну номенклатури, ДФС не приймає тип причини: Порушено вимоги ст.192.1, в чому може бути причина? На зміну номенклатури реєструє ж постачальник.
Якщо нульовий РК - то постачальник, мінусовий - покупець... Можливо ви щось не так заповнили, важко сказати по питанню..