Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
А мне кажется все же, что -нет.иск писав:спасибо, так что можно регистрировать мартовские НН (услуги) по-старому?
"...реєстрація в ЄРПН до 16.03.2017 (по 15.03.2017 включно) податкових накладних / розрахунків коригування за формою, яка була діючою до внесення змін наказом № 276, не визначається як помилка, допущена при складанні податкової накладної
А это до 01.03.17. Уже 01.03.17-была утверждена новая форма НН. Очень хочется регить НН на услуги по старой форме, но "боязно".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
и мне боязно,но хотя мне клиент сказал что регистрируйте мартовские по старому,но я никак не решусь, подожду наверное ещеТюша писав:А мне кажется все же, что -нет.иск писав:спасибо, так что можно регистрировать мартовские НН (услуги) по-старому?
"...реєстрація в ЄРПН до 16.03.2017 (по 15.03.2017 включно) податкових накладних / розрахунків коригування за формою, яка була діючою до внесення змін наказом № 276, не визначається як помилка, допущена при складанні податкової накладної
А это до 01.03.17. Уже 01.03.17-была утверждена новая форма НН. Очень хочется регить НН на услуги по старой форме, но "боязно".
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 66 разів
Да с нашим законодательством всем боязно#smile3# #smile3# #smile3#иск писав:и мне боязно,но хотя мне клиент сказал что регистрируйте мартовские по старому,но я никак не решусь, подожду наверное ещеТюша писав:А мне кажется все же, что -нет.иск писав: спасибо, так что можно регистрировать мартовские НН (услуги) по-старому?
Но я думаю, с понедельника будем регистрировать по старому, пока только парочку зарегистрировали, это же ведь официальное заявление налоговой, что НК снимать не будут
-
- Оракул
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 111 разів
Blackdra писав:Да с нашим законодательством всем боязно#smile3# #smile3# #smile3#иск писав:и мне боязно,но хотя мне клиент сказал что регистрируйте мартовские по старому,но я никак не решусь, подожду наверное ещеТюша писав: А мне кажется все же, что -нет.
Но я думаю, с понедельника будем регистрировать по старому, пока только парочку зарегистрировали, это же ведь официальное заявление налоговой, что НК снимать не будут
-
- Мастер
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 2 рази
Доброго вечера) Підкажіть будь ласка , потрібно зареєструвати податкову накладну , на операції які звільнені від пдв (експорт) , якщо податкова зареєсторована з порушенням сроку реєстрації , то де неї не будуть застосовуватись штрафні санкції ? Дякую вдалого недільго вечера!!!!)
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Саме про ваш випадок - експорт- нічого не чула і консультацій не бачила. Але з нового року під штраф попадають якби всі ПН- і напелатника також...Rom123455 писав:Доброго вечера) Підкажіть будь ласка , потрібно зареєструвати податкову накладну , на операції які звільнені від пдв (експорт) , якщо податкова зареєсторована з порушенням сроку реєстрації , то де неї не будуть застосовуватись штрафні санкції ? Дякую вдалого недільго вечера!!!!)
Штраф рахується від суми ПДВ в просроченій ПН, а у вас звільнені операції.
В будь-якому випадку - вам треба її реєструвати, тож вибір невеликий.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 2 рази
Доброго вечера) Підкажіть будь ласка , потрібно зареєструвати податкову накладну , на операції які звільнені від пдв (експорт) , якщо податкова зареєсторована з порушенням сроку реєстрації , то де неї не будуть застосовуватись штрафні санкції ? Дякую вдалого недільго вечера!!!!)
Саме про ваш випадок - експорт- нічого не чула і консультацій не бачила. Але з нового року під штраф попадають якби всі ПН- і напелатника також...
Дякую , ніби і сам знаю , що не застосовують , але думаю , дай переконаю себе .
Саме про ваш випадок - експорт- нічого не чула і консультацій не бачила. Але з нового року під штраф попадають якби всі ПН- і напелатника також...
Дякую , ніби і сам знаю , що не застосовують , але думаю , дай переконаю себе .