код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Муравушка писав:Підкажіть, будь ласка, можливо хто знає, який код послуг з ДКПП потрібно ставити для генпідрядних послуг
Що конкретно у договорі зазначено?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Рокси789
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Рокси789 »

Подскажите пожалуйста, разработка дизайна какой код?

Муравушка
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Муравушка »

Natalenna писав:
Муравушка писав:Підкажіть, будь ласка, можливо хто знає, який код послуг з ДКПП потрібно ставити для генпідрядних послуг
Вартість послуг генпідряду становить 1,5% від загальної вартості виконаних робіт. Субпідрядник виконує нам електромонтажні роботи, закриваємо Акт(КБ-3) і вже по факту я виставляю "Послуги генпідряду за місяць".

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Муравушка писав:
Natalenna писав:
Вартість послуг генпідряду становить 1,5% від загальної вартості виконаних робіт. Субпідрядник виконує нам електромонтажні роботи, закриваємо Акт(КБ-3) і вже по факту я виставляю "Послуги генпідряду за місяць".
Орієнтуйтеся на свій КВЕД
Податкова накладна: визначаємо код послуг

Муравушка
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення Муравушка »

Татьяна ТС писав:
Муравушка писав:
Natalenna писав: Що конкретно у договорі зазначено?
Орієнтуйтеся на свій КВЕД
Податкова накладна: визначаємо код послуг
Дякую за відповідь. Я скрізь перешукала код на ці послуги (виписую "Все про бух.облік" та журнал "Бухгалтер 911", в мене є знайома теж бухгалтер будівельної організації-відповіді немає. Мій КВЕД 41.20, але в податкових я проставляю 41.00. Не можу ж я ставити цей же код на генпідрядні послуги. На форумі Дт-Кт порадили подивитися код 74.90. Хто ще щось підкаже?
Татьяна ТС, якщо у вас є вся стаття, скиньте її мені на пошту Orlyuk_Y@ukr.net., в мене немає доступу до читання "Податки та бух.облік".Дякую.

komaha
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 21 раз

Повідомлення komaha »

Добрый день коллеги. Очень нужна помощь в поиске УКТВЭД для металлолома. В справочнике ГК нашла код 38.32.22-00.00 "Сировина вторинна з чорних металів", но ему почему-то не соответствующего кода УКТВЭД.

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Рокси789 писав:Подскажите пожалуйста, разработка дизайна какой код?
Я беру 73.11

volodya1122
Гуру
Гуру
Подякували: 34 рази

Повідомлення volodya1122 »

Підкажіть який код ставити для "Підключення до мережі Інтернет" (наш основний КВЕД 61.10- Діяльність у сфері проводового електрозв'язку)
Чи може цей код включати і монтажні роботи, чи тільки надання доступу (споживання) ?

чи може застосувати код 43.21 Електромонтажні роботи ?

briz2011
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення briz2011 »

Знатоки, не подскажите код УКТЗЕД ацетилена в баллонах - 2901 или 2804. У нас разногласия с поставщиком.

Nina-K
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Nina-K »

Коллеги, прошу помощи. Нужен код ДКПП пуско-наладочные работы оборудования. Заказчик не соглашается на 74.90

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”