Муравушка писав:Підкажіть, будь ласка, можливо хто знає, який код послуг з ДКПП потрібно ставити для генпідрядних послуг
Що конкретно у договорі зазначено?
Вартість послуг генпідряду становить 1,5% від загальної вартості виконаних робіт. Субпідрядник виконує нам електромонтажні роботи, закриваємо Акт(КБ-3) і вже по факту я виставляю "Послуги генпідряду за місяць".
Муравушка писав:Підкажіть, будь ласка, можливо хто знає, який код послуг з ДКПП потрібно ставити для генпідрядних послуг
Вартість послуг генпідряду становить 1,5% від загальної вартості виконаних робіт. Субпідрядник виконує нам електромонтажні роботи, закриваємо Акт(КБ-3) і вже по факту я виставляю "Послуги генпідряду за місяць".
Natalenna писав:
Дякую за відповідь. Я скрізь перешукала код на ці послуги (виписую "Все про бух.облік" та журнал "Бухгалтер 911", в мене є знайома теж бухгалтер будівельної організації-відповіді немає. Мій КВЕД 41.20, але в податкових я проставляю 41.00. Не можу ж я ставити цей же код на генпідрядні послуги. На форумі Дт-Кт порадили подивитися код 74.90. Хто ще щось підкаже? Татьяна ТС, якщо у вас є вся стаття, скиньте її мені на пошту Orlyuk_Y@ukr.net., в мене немає доступу до читання "Податки та бух.облік".Дякую.
Добрый день коллеги. Очень нужна помощь в поиске УКТВЭД для металлолома. В справочнике ГК нашла код 38.32.22-00.00 "Сировина вторинна з чорних металів", но ему почему-то не соответствующего кода УКТВЭД.
Підкажіть який код ставити для "Підключення до мережі Інтернет" (наш основний КВЕД 61.10- Діяльність у сфері проводового електрозв'язку)
Чи може цей код включати і монтажні роботи, чи тільки надання доступу (споживання) ?
чи може застосувати код 43.21 Електромонтажні роботи ?