код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
почитайте тут:Popen писав:Аналогичная ситуация с комплектующими для компа: накупили кучу импортного "железа" и из него собрали совершенно новое устройство "Компьютер"... И это устройство - отечественное.цветок писав:Допоможіть. Якщо надійшла предоплата за товари, які ми ще не купили і не оплатили
( а товар від постачальнику буде імпортний), як мені правильно ставити коди на ці товари ?
І ще одне питання. Якщо купили резистори , корпуси, мікросхеми і склали прилад (придбані товари імпорт), як правильно заповнити ПН?
У кого є така ситуація допоможіть!!!!
У меня налоговые зарегистрировались когда я поставила 6 цифр после запятой именно в выгруженной накладной, а не в 1С.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
може можна поки що виписати ПН на товар з приблизними кодами, а потім по видатковій накладній зробить коригуючу? Хоча в подальшому мені здається буде проблема з реєстрацією і блокуванняNATA888 писав:Подзвонити до постачальника і попросити коди або ПН не зареєстровану для заповнення кодів.цветок писав:Чекати не можу . Предоплату отримали і я повинна зарееструвати ПН термін реестрації закінчується.
Ми будемо оплачувати ці товари через місяць, а зарееструвати треба зараз.
Як правильно зробити не можу додуматись.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 5 разів
Смотрим в другой веткеВВС писав:Добрый день! У кого строительство, подскажите, пожалуйста, код на услуги, не могу найти в классификаторе!!!!
- поточний ремонт нежитлового приміщення
- капітальний ремонт нежитлового приміщення