Такая же ситуация по таблицам,НЕ ПРИНИМАЮТ.
И тут же блокируриют налоговые с этим кодом!!!
Хотя раньше все было ок-(((
Может форма поменялась ??Кто знает?
Medusa писав:
Судиться будет стоить 1600 грн за одну нн.
подали в суд, не 1600 а 3200, т.к. 2 требования
1) скасквати рішення комісії -1600
2) зареєструвати податкову накладну -1600
Итого 3200
"Тож позивач заявив до суду 18 позовних вимог немайнового характеру, за які має бути сплачено судовий збір як за 9 позовних вимог немайнового характеру, оскільки позовна вимога про зобов’язання вважати прийнятою та зареєстрованою певну податкову накладну прямо випливає з позовної вимоги про визнання протиправним та скасування рішення." https://buhgalter911.com/uk/news/news-1031811.html
говорит юрист на это так так:
"Это первая инстанция.её решения могут отличаться.То есть один судья может так принять, а другой нет. Момент спорный.как я и говорила. Давайте попробуем 1600.если остановят- тогда доплатим.
Рыжая_белка писав:Люди добрые! Помогите советом! Заблокировали 4 нн. Подала "Повідомлення щодо подачі документів..." со сканкопиями документов по каждой накладной и таблицы "Додаток критеріїв до оцінки ступеня ризиків" подавала 04.10.2017 - по "Повідомленням" второй квитанции пока нет, а во таблицы с критериями мне вернули ВСЕ(!) с текстом во 2й квитанции "Документ не прийнято. Інформація не врахована". Заполняла кведы из минюстовского "витяга" Выбирала коды укт зед вручную по всем нн входящим и исходящим. #wall# табличку заполняла следуя рекомендациям "Все про БО" тщетно. В чем может быть подвох? почему все время возвращают эту треклятую таблицу?
Этого не знает никто((( Я подавала десятки таблиц в разных вариациях - ни одну не приняли, хотя заполняла так же как у других. у которых были приняты(((#wall#
присоединяюсь,все таблички отклоняют, аванс блокируют. документы комиссию не устраивают," страшне цо-бе#rrul#
Рыжая_белка писав:Люди добрые! Помогите советом! Заблокировали 4 нн. Подала "Повідомлення щодо подачі документів..." со сканкопиями документов по каждой накладной и таблицы "Додаток критеріїв до оцінки ступеня ризиків" подавала 04.10.2017 - по "Повідомленням" второй квитанции пока нет, а во таблицы с критериями мне вернули ВСЕ(!) с текстом во 2й квитанции "Документ не прийнято. Інформація не врахована". Заполняла кведы из минюстовского "витяга" Выбирала коды укт зед вручную по всем нн входящим и исходящим. #wall# табличку заполняла следуя рекомендациям "Все про БО" тщетно. В чем может быть подвох? почему все время возвращают эту треклятую таблицу?
Этого не знает никто((( Я подавала десятки таблиц в разных вариациях - ни одну не приняли, хотя заполняла так же как у других. у которых были приняты(((#wall#
присоединяюсь,все таблички отклоняют, аванс блокируют. документы комиссию не устраивают," страшне цо-бе#rrul#
додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
"Документ не прийнято. Інформація з таблиці даних платника податку не врахована"
як дізнатися причину?
при чому, одночасно з таблицею подавала повідомлення з документами по заблокованих ПН - то їх розблокували
svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
"Документ не прийнято. Інформація з таблиці даних платника податку не врахована"
як дізнатися причину?
при чому, одночасно з таблицею подавала повідомлення з документами по заблокованих ПН - то їх розблокували
Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.
Хто зараз подає "додаток до критеріїв" - Ви листа для заповнення "паспорта підприємства" до нього додаєте? Якщо ні, то дані НЕ БУДУТЬ ВРАХОВАНІ, як би Ви їх не писали.