В одном, конечно, вряд ли они вам вышлют второй)Ребекка писав:а отчет исполнителям отправляете в одном экз. или двух?
= АЛИМЕНТЫ = расчет, исполнительные листы, 4ДФ
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
если бы электронно отправлять отчеты, то нормально. а почтой как-то не по приколу #wall#Popen писав:Отчитываться по алиментам придется чаще
-
mbamber
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
Коллеги, есть ли сейчас какая-нибудь возможность перечислять алименты на Укрпочту по безналу, если получатель категорически настаивает на получении через почту, отказывается оформлять банковскую карту или текущий счёт.
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Так, звичайно. Тільки повністю дистанційно робити це мабуть не вдасться. Особисто мені для цього довелося сходити у відділення укрпошти, щоб мені на листочку паперу нашрябали реквізити їхнього транзитного рахунка. Тепер я перераховую суму аліментів+суму комісії одним ПД на цей рахунок. Потім формую список аліментів, у якому розписую суму аліменти/комісія/разом+копію ПД(з клієнт банку)+бланк електронного переказу і все це відношу на відділення. Зазвичай у черзі не стою, а залишаю, а потім забираю через кілька днів.mbamber писав:Коллеги, есть ли сейчас какая-нибудь возможность перечислять алименты на Укрпочту по безналу, если получатель категорически настаивает на получении через почту, отказывается оформлять банковскую карту или текущий счёт.
-
Сентябрьская
- Мастер

- Дякував (ла): 38 разів
Какую сумму алиментов удерживать в августе? Алименты в агусте повышаются до прожиточного минимума?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Прож. минимум повысился с 01.07.18Сентябрьская писав:Какую сумму алиментов удерживать в августе? Алименты в агусте повышаются до прожиточного минимума?
-
Сентябрьская
- Мастер

- Дякував (ла): 38 разів
Я знаю, что он в июле повысился. Вопрос не в том.
-
КамЛ
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
Почитайте статью, там все понятно написано: .Сентябрьская писав:Я знаю, что он в июле повысился. Вопрос не в том.
Если у вас в судебном решении стоит процент от прожиточного минимума, то уже начиная с июля надо было применять новый размер
А кто-то уже это слышал? Вступает в силу с 28.08.2018:
Законом №2475 внесено зміни у ст. 69 Закону №1404, яка стосується відрахувань із зарплати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника.
11) у частині першій статті 69:
у першому реченні слово "стягувачу" замінити словами "на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця";
у другому реченні слово "щокварталу" замінити словом "щомісяця";
Получается так:
Підприємства, установи, організації, фізособи, ФОПи здійснюють відрахування із заробітної плати і перераховують кошти на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця, встановлений для здійснення зазначених виплат боржнику, а в разі якщо такий строк не встановлено, — до десятого числа місяця, наступного за місяцем, за який здійснюється стягнення.
Как платить за август и что теперь уже за август отчет?
Законом №2475 внесено зміни у ст. 69 Закону №1404, яка стосується відрахувань із зарплати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника.
11) у частині першій статті 69:
у першому реченні слово "стягувачу" замінити словами "на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця";
у другому реченні слово "щокварталу" замінити словом "щомісяця";
Получается так:
Підприємства, установи, організації, фізособи, ФОПи здійснюють відрахування із заробітної плати і перераховують кошти на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця, встановлений для здійснення зазначених виплат боржнику, а в разі якщо такий строк не встановлено, — до десятого числа місяця, наступного за місяцем, за який здійснюється стягнення.
Как платить за август и что теперь уже за август отчет?