Каблучка на подарунок: поради вибору знакової прикраси

28.07.21

Прикраси здатні не тільки доповнити образ, підкреслити індивідуальність, а й розповісти про особливості характеру. Сережки , ланцюжки, браслети часто підбирають на день народження, календарне свято, в якості сюрпризу «для прекрасного настрою».

Особливе місце серед прикрас займає каблучка. Здавалося, великий камінь в золотій оправі, ажурний обідок чи геометричні форми – що ще потрібно для висловлювання своїх почуттів. Однак, стилісти Укрзолото рекомендують вибирати знаковий виріб для подарунку серцем, адже дівчина повинна відчувати любов та турботу, увагу та теплоту. І зовсім неважливо, як буде виглядати каблучка, головне, щоб вона всеціло підкреслювала чистоту почуттів.

Критерії вибору каблучки

Класичний варіант каблучки – це золотий аксесуар простої форми. Допускається інструкція камінням. Самоцвіт може мати різну фіксацію – бути занурений в основу каблучки або розташовуватися над золотим обідком. Головне, щоб для повсякденного образу самоцвіт був не занадто великий.

Оптимальний варіант вибору – купити каблучку разом з дівчиною. шикарний вибір - каблучка з діамантом. Природній мінерал прослужить багато років і при цьому збереже свій прекрасний блиск та сяйво. До того ж виріб з діамантом виглядає дуже красиво та чарівно. Але варто пам’ятати, що великий камінь дарують зрілим дамам, а для юних красунь обирают самоцвіт невеликого розміру.

При виборі каблучки рекомендується звернути увагу на:

  • Розмір прикраси. Якщо каблучка не сюрприз для коханої, тоді слід напряму запитати у дами розмір її пальця. Але складність полягає у тому, що в більшості випадків каблучка обирається без відома обраниці. В такому випадку розмір пальця можна запитати у близьких дівчини чи у її подруг. Ще як варіант: дочекатися, коли дівчина засне, взять нитку і акуратно обернуть навколо її пальця. Потім приложить нитку до лінійки і за допомогою спеціальної таблиці перевести довжину окружності в розмір каблучки.
  • Дизайн. Каблучки виготовляють різного дизайну. Стилісти рекомендують дізнатися про переваги обраниці, адже якщо прикраса не сподобається, то вона буде пилитися в шкатулці, а не красуватись на жіночій руці. Купити слід таку каблучку, яка буде відповідати смаку дівчини.
  • Форму. Підібрати можна аксесуар класичної форми або єлемет в оригінальному дизайні. Каталог ювелірного магазину включає різномаїття моделей, завдяки чому можна купити прикрасу, точно відповідаючу характеру дівчини. Можливо, саме каблучка нестандартної форми підкреслить кращі сторони дами.
  • Вид металу. Класичний варіант – червоне золото. Але метал рекомендується вибирати в залежності від уподобань обраниці. Каблучки можна підібрати у золоті, сріблі, платині.

​​​​​​​

Оригінально виглядають каблучки інструктовані напівкоштовним камінням. Стилісти ukrzoloto звернути увагу на прикраси із аметистом, топазом, смарагдом, рубіном чи сапфіром. Можливо саме такий варіант каблучки найбільше сподобається Вам та Вашій коханій дівчині чи близькій людині.