Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.01.24
1140 0 Печатать

Платники екоподатку подають декларацію за оновленою формою не пізніше 9 лютого 2024 року

ДПС інформує, що платники екологічного податку мають не пізніше 9 лютого 2024 року подати податкову декларацію екологічного податку за 4 квартал 2023 року.

Податкова декларація екологічного податку подається за формою, затвердженою наказом Мінфіну від 17.08.2015 р. № 715, зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 07.09.2023 р. № 488 (далі – Декларація).

Завантажити оновлений бланк декларації можливо за посиланням.

Податківці звертають увагу, що наказом Мінфіну від 07.09.2023 р. № 488 «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації екологічного податку» спрощено форму Декларації, з якої виключено рядки 8 додатків до неї та відповідні примітки, які пов’язані з обчисленням та декларуванням пені.

Електронна форма чинної Декларації доступна для скачування на вебпорталі ДПС у розділі: Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр електронних форм податкових документів/Інші податки (код форми J 0302006 для юридичних осіб та F 0302006 для фізичних осіб).

Також форма Декларації наявна для заповнення в Електронному кабінеті платника.

По материалам ГУ ДПС у Полтавській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям