Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.05.24
4186 5 Печатать

У Раді пояснили ідею економічного бронювання

Голова Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха розповів про плани запровадити економічне бронювання. 

"За бронювання спіробітників має відповідати роботодавець. Кого вважає за потрібним забронювати — за того сплачує 20 000 гривень воєнного збору на місяць. Бо коли за бронювання відповідає чиновник, то неодмінно зʼявляться скандали з верблюдами та ставками на спорт", - пише нардеп.

Він зазначає, що українському бізнесу все одно потрібно бронювання, бо він має працювати.

Не буде бізнесу з його податками — не буде за що утримувати наших захисників.

Дмитро Наталуха наголошує, що бізнес має вирішувати сам, хто з його співробітників є стратегічним. При цьому він вважає, що шлях через постанови — морально та технічно застарів.

Він впевнений, що стратегічними мають бути не стільки галузі, які визначають чиновники, скільки конкретні працівники, яких визначає роботодавець. 

"Економічне бронювання — це про новий механізм ефективної взаємодії між бізнесом та державою. Та про збереження економіки. Чим довше ми тягнемо з економічним бронюванням, тим більше буде проблем. Зрозуміло, що всіх чоловіків в «бус» не затягнеш, але без раціонального пряника ефект від ірраціонального батога буде зворотнім для інтересів України", - підсумовує нардеп. 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Буржуй
22.05.24 08:26

Ой, так а Гетьманцев говорил что это невозможно и нарушает конституцию?! Или когда бюджет пуст уже не нарушает? Еще пару месяцев дествия закона о мобилизации, все по миру пойдем!!!

Ответить
  • SHADOW
22.05.24 08:43

так откуда же заоблачные зп для себя любимых брать то.

Ответить
  • Ирина
22.05.24 09:14

Так, це ще плани!!! А по факту зовсім інше!! Всі на фронт........

Ответить
  • Слів нема
22.05.24 16:15

Ирина, чекаєте коли фронт прийде ло вас?

Ответить
  • Нина
25.05.24 11:28

 всіх чоловіків в «бус» не затягнеш- получаеться,что Дмитрик подтвердил как у нас реально проходит мобилизация.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям