Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.06.24
496 0 Печатать

Планують звільнити від ПДВ та митних платежів ввезення товарів для потреб виробництва та/або ремонту машин механізованого розмінування

Податковий Комітет ВРУ підтримав законопроекти № 11258 та № 11259 щодо змін до Податкового та Митного кодексу України щодо звільнення від оподаткування ПДВ та митних платежів ввезення товарів для потреб виробництва та/або ремонту машин механізованого розмінування.

Про це пише народний депутат Ярослав Железняк.

Згідно із пояснювальної запискою, законопроектом № 11258 пропонується тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні, звільнити від оподаткування митом та ПДВ операції з ввезення на митну територію України у митному режимі імпорту (у тому числі раніше поміщених в інші митні режими) складових (матеріалів, вузлів, агрегатів, устаткування та комплектувальних виробів, у тому числі машинокомплектів), що ввозяться суб'єктами господарювання для використання 2 у власній виробничій діяльності з виробництва та/або ремонту машин механізованого розмінування, що класифікуються у товарній підкатегорії 8479 50 00 00 згідно з УКТ ЗЕД

Згідно із пояснювальної запискою, законопроектом № 11259 пропонується тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні, звільнити від оподаткування ввізним митом складових (матеріалів, вузлів, агрегатів, устаткування та комплектувальних виробів, у тому числі машинокомплектів), що ввозяться суб'єктами господарювання для використання у власній виробничій діяльності з виробництва та/або ремонту машин механізованого розмінування, що класифікуються у товарній підкатегорії 8479 50 00 00 згідно з УКТ ЗЕД.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям