Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.06.24
519 0 Печатать

ДПС розʼяснює питання формування стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA)

З метою обговорення проблемних питань, з якими звертаються великі платники податків, представники ДПС провели онлайн-зустрічі з представниками компаній мобільних операторів. Учасники обговорили нагальні питання формування стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA).

ДПС постійно співпрацює з платниками податків щодо впровадження в їх діяльність стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA). Зокрема, для цього на вебпорталі ДПС України систематично оприлюднюється необхідна інформація та відповідні презентаційні матеріали.

Так, для зручності платників на вебпорталі ДПС створено банер «SAF-T UA», в якому інформацію структуровано за такими розділами:

Нормативно-правові акти;

Презентація;

 Роз’яснення. Питання-відповіді;

Повідомлення;

XSD (визначена схема для стандартного аудиторського файлу SAF-T UA).

Перейти у банер «SAF-T UA» можна з основного банеру головної сторінки вебпорталу ДПС.

Звертаємо увагу, що ознайомитись з оновленнями Детального технічного опису елементів SAF-T UA та Додатку до Детального технічного опису елементів SAF-T UA, з можливістю їх вивантаження, можна на вебпорталі ДПС у рубриці «Електронна звітність» за посиланням: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/xsd-viznachennya-shemi-xml.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям