Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • ЧП «Горное Дело» просит дать разъяснение по вопросу законности отнесения к валовым затратам затрат, определенных страховым тарифом, установленным в размере 13,6% дирекцией Фонда.

ЧП «Горное Дело» просит дать разъяснение по вопросу законности отнесения к валовым затратам затрат, определенных страховым тарифом, установленным в размере 13,6% дирекцией Фонда.

Згідно з абзацом 2 частини 2 статті 46 Закону України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності” фінансування Фонду соціального страхування від нещасних випадків здійснюється за рахунок внесків роботодавців: для підприємств - з віднесенням на валові витрати виробництва, для бюджетних установ та організацій - з асигнувань, виділених на їх утримання та забезпечення.
Тому страхувальники - підприємці повинні відносити страхові внески до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на валові витрати.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям