Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • В якому розмірі Фонд фінансує витрати потерпілому на протезування зуба, слухового апарата, очного протезування, придбання окулярів, контактних линзів, постільну та натільну білизну, постільні речі та перуки.

В якому розмірі Фонд фінансує витрати потерпілому на протезування зуба, слухового апарата, очного протезування, придбання окулярів, контактних линзів, постільну та натільну білизну, постільні речі та перуки.

На підставі підпункту «д» п.5 ст.21 та п.4 ст. 34 Закону України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності” Фонд соціального страхування від нещасних випадків забезпечує потерпілого необхідними лікарськими засобами, протезами, ортопедичними, коригуючими виробами, окулярами, слуховими апаратами, зубопротезуванням ( за винятком протезування з дорогоцінних металів ), якщо потребу в них визначено потерпілому висновками МСЕК.
Згідно Постанови правління Фонду «Про затвердження граничних розмірів фінансування витрат потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання на слухові апарати , зубопротезування, очне протезування, окуляри, контактні лінзи, постільну та натільну білизну, постільні речі, перуки» від 22.12.2005 року № 68
Фонд фінансує витрати на рік:
· На слухові апарати:
-з максимальним коефіцієнтом підсилення 64 дб- 870 гр.;
-з максимальним коефіцієнтом підсилення 71 дб- 1100 гр.;
-з максимальним коефіцієнтом підсилення 84 дб- 1665 гр.
· На протезування одного зуба – 172 грн.
· На очне протезування :
- очний протез із пластмаси – 247 грн.;
- очний протез із скла – 83 грн.
· На окуляри – 103 грн.
· На контактні лінзи з терміном користування на один рік ( за дві одиниці з розчином для лінз )- 154 грн.
· На постільну та натільну білизну – 315 грн.
· На постільні речі – 133 грн.
· На перуки – 350 грн.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям