Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Яка відповідальність страхувальників встановлена за невиконання зобов'язань щодо своєчасної реєстрації у Фонді і своєчасної та повної сплати в установленому порядку страхових внесків до Фонду (пункти 1 і 2 частини другої статті 45 Закону відповідно)?

Яка відповідальність страхувальників встановлена за невиконання зобов'язань щодо своєчасної реєстрації у Фонді і своєчасної та повної сплати в установленому порядку страхових внесків до Фонду (пункти 1 і 2 частини другої статті 45 Закону відповідно)?

Відповідальність страхувальника за невиконання своїх обов'язків встановлена статтею 52 Закону.
За прострочену сплату страхового внеску до Фонду з страхувальника стягується пеня згідно із законодавством. Пунктом 5.1 Інструкції передбачено, що пеня нараховується з сум недоїмки за кожний прострочений день і обчислюється виходячи з 120 відсотків річних облікової ставки Національного банку України, що діяла на момент сплати , нарахованої на повну суму недоїмки (без урахування штрафів) за весь строк.
Страхувальник несе відповідальність за шкоду, заподіяну Фонду внаслідок невиконання своїх обов'язків із страхування, в тому числі за несвоєчасну реєстрацію, відповідно до законодавства. Крім того за несвоєчасну сплату страхового внеску передбачається притягнення страхувальника до відповідальності згідно із законодавством.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям