Прошлогодние обсуждения не имели места быть.Живем в 2017.Обсуждаем 2016.YuliyaDol писав:А при чем тут прошлогодние обсуждения? В году новый налоговый отчет и финансовый отчет обязательное приложение к налоговому отчету. Читайте п.18 Порядка составления Налогового отчетаТатьяна_315 писав:мда, ну и славноYuliyaDol писав: фин.отчет брала из ОПЗ. Даже если пустой был отчет, все равно несла на флешке
Но тему прошлого года(2016) я помню.
Было написано не сдавать.
Звонила в фонд.
И сдавала!
Принимали!
Фин отчет,не ношу никогда,да и не просили,смысл подавать?
Лишь его в статистику,я-общественная.
18. Податковий звіт подається неприбутковими установами та організаціями
до відповідного територіального органу Міністерства доходів і зборів України за
базовий звітний (податковий) рік протягом 60 календарних днів, що настають за
останнім календарним днем звітного (податкового) року, разом з річною
фінансовою звітністю, подання якої передбачено положеннями пункту 46.2
статті 46 глави 2 розділу ІІ Кодексу
По поводу сдачи в ФССНС отменили,в прошлом сдавала.
далее..
читаю: у новій формі Звіту передбачені комірки для відображення Відомостей про одночасне подання до Звіту форм фінансової звітності. Для їх відображення у відповідних комірках залежно від форм фінзвітності, які подають неприбуткові організації, потрібно проставити позначку «+». Майте на увазі: неприбуткові організації подають фінансову звітність разом зі Звітом лише у разі недотримання такою організацією вимог, визначених п. 133.4 ПКУ. До речі, саме такої думки дотримувалися фахівці ДФС, відповідаючи на запитання «Чи повинні неприбуткові організації при поданні податкової звітності подавати фінансову звітність?» у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі «ЗІР»;
Поэтому я и писала,что не сдавать т.к. читала:
Майте на увазі: неприбуткові організації подають фінансову звітність разом зі Звітом лише у разі недотримання такою організацією вимог, визначених п. 133.4 ПКУ. До речі, саме такої думки дотримувалися фахівці ДФС,
Подробиці:
Я дала ссылку,дайте мне свою,что подтверждает обязательную подачу финотчета при выполнении условий п.133.4