Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.09.22
4600 0

Як отримати 6660 грн. виплат або заміна вікон та дверей безкоштовно

Ця стаття буде на тему допомоги та виплат від Французької міжнародної неурядової організації Acted. Завдяки цій організації багато хто зможе отримати допомогу у розмірі 6660 грн. або ж безкоштовно встановити собі пошкоджені вікна та двері. І хто ці щасливчики, а також що для цього потрібно зробити, я розповім у цьому відео.

 

У ній Ви дізнаєтесь:

- яку допомогу та виплати можна отримати від міжнародної організації Acted;

- хто має пріоритетне право на отримання допомоги від цієї міжнародної організації;

- у яких регіонах доступна допомога;

як подати заявку на допомогу.

 

Також рекомендую своє відео на тему допомоги цієї благодійної організації за посиланням: https://youtu.be/0OmG0HtwdeI

 

Яку допомогу та виплати можна отримати від міжнародної організації Acted

 

Ця організація надає різні види допомоги. Основним з яких звичайно є грошові виплати. Але не єдиним.

Якщо говорити про грошову допомогу, то її розмір становить 2220 грн. кожного члена сім'ї. Допомога буде виплачено одноразово з розрахунку на всіх переміщених членів сім'ї на період три місяці.

Тобто вам на картку надійде 6660 грн. одноразовим платежем.

Крім цього на їхній сторінці у Фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/actedukraineє інформація про те, що вони надають безкоштовну допомогу для найбільш уразливих верств населення із заміни пошкоджених вікон та/або дверей. А це також досить важливо для тих, чиї будинки та квартири постраждали від обстрілу. Заміна вікон та дверей теж коштує дуже дорого. І це у фінансовому відношенні навіть вигідніше, ніж просто виплати 6660 грн. на карту.

 

Хто має пріоритетне право на отримання допомоги від цієї міжнародної організації

 

Рішення щодо надання допомоги приймають міжнародні організації. І остаточне рішення, як завжди, за ними. Але пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема:

• внутрішньо переміщені особи:

• особи з інвалідністю;

• пенсіонери;

• самотні батьки, які самостійно виховують дітей;

• малозабезпечені сім'ї;

• сім'ї, які виховують дітей із інвалідністю;

• багатодітні сім'ї;

• самотні люди похилого віку.

 

В яких регіонах доступна допомога

 

Дуже багато джерел була інформація, що активна грошова допомога надавалася жителям Кропивницького. Також є інформація та про допомогу мешканцям Донецької області, а також Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Миколаївської та Херсонської областей.

Щодо жителів Херсонської області знайшла інформацію, що потрібен відкритий банківський рахунок. Знову ж таки, якщо у Вас немає можливості виїхати з Херсона, то в багатьох банках рахунок можна відкрити навіть онлайн.

Щодо допомоги із заміни вікон та дверей постраждалим від військових дій, то на їхній сторінці у Фейсбуці є інформація про те, що вони надають цей вид допомоги у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

Знову ж таки, список областей може змінюватися.

 

Як подати заявку на допомогу

 

Якщо Вам потрібна безкоштовна заміна вікон та дверей, то запит на реєстрацію у програмі Ви можете залишити у будні з 9:00 до 18:00 за телефонами: +38 063 609 71 36, +38 063 609 71 53 або за посиланням: https ://bit.ly/3QIB6mP .

Вони мають сторінку у Фейсбуці. Заходьте періодично. Там можуть з'явитися нові види допомоги або змінити їх контактні дані.

Заявку на грошову допомогу найпростіше подати через платформу єДопомога за посиланням: https://aid.edopomoga.gov.ua/, подавши заявку на допомогу від міжнародних організацій. І Ви автоматично одразу станете претендентом і на виплати від міжнародної організації Acted, та від інших міжнародних організацій також.

Як це робити я вже багато разів розповідала та показувала у своїх відео та статтях, і більш докладну інструкцію щодо подання заявки Ви зможете побачити у відео: «Виплати на соціальній платформі єДопомога» за посиланням: https://youtu.be/HJUy4Kn3KDA

Також заявку на допомогу можна подати з 1 червня 2022 року, зателефонувавши до гарячої лінії. Номери гарячої лінії: +38 095 365 6219; +38 093 609 9277; +38 099 636 8996; +38099 144 3613. Майте на увазі вони можуть змінюватися. Тому заходьте на ресурси цієї міжнародної організації та перевіряйте актуальні дані.

 

У цій статті я розповіла про те, як отримати допомогу та виплати від Французької міжнародної неурядової організації Acted. Про те, як подавати заявку на виплати, як перевіряти її статус і як виправляти в ній помилки чи технічні неполадки, вже є безліч відео та статей, з якими Ви можете ознайомитися. Також є безліч відео та статей і про те, хто і на які виплати має право та які взагалі виплати є.

 

Також рекомендую своє відео на тему допомоги цієї благодійної організації за посиланням: https://youtu.be/0OmG0HtwdeI

 

 

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям