Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.05.21
1874 0 Печатать

Суд зобов’язав Уряд врегулювати відшкодування збитків від безплатних перевезень пільгових категорій громадян

Окружний адміністрований суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу щодо регулювання відшкодування збитків від безплатних перевезень пільгових категорій громадян, ухвалив – позов повністю задовольнити.    ОАСК визнав протиправною бездіяльність Кабінету Міністрів України щодо неприйняття нормативно-правового акту, який регулює відшкодування збитків від безоплатних перевезень пільгових категорій громадян в порушення статті закону «Про транспорт». Також суд ухвалив зобов’язати КМУ прийняти відповідний нормативно-правовий акт.

Окружний адміністрований суд міста Києва вважає, що бездіяльність Уряду, в даному випадку є протиправною, оскільки полягає у не вчиненні ним юридично значущих дій, що має своїм наслідком порушення прав автомобільних перевізників на відповідне відшкодування та створює ознаки правової невизначеності, як органів місцевого самоврядування так і автомобільних перевізників.

По материалам Окружний адміністрований суд міста Києва
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям