Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.07.21
2110 3 Печатать

Гетманцев продовжує приймати скарги від бізнесу та громадян

У червні до Д. Гетманцева, голови комітету ВРУ з з питань фінансів, податкової та митної політики надійшло більше 40 звернень громадян з різних питань.

Зокрема, 6 листів містили інформацію щодо нелегального продажу тютюнових виробів; 9 - скарги на дії органів ДПС в частині блокування податкових накладних; 12 - пропозиції щодо удосконалення законодавства; 4 - вказували на бездіяльність правоохоронних органів, 3 звернення містили інформацію щодо нелегального виробництва та збуту пального тощо.

Депутат зауважує, що значна частина звернень, які адресують йому громадяни містить проблеми, вирішення яких не належить до компетенції народного депутата. Однак, кожне таке звернення було комплексно проаналізовано та направлено за компетенцією відповідним органам державної влади. В свою чергу, вирішення питання такими органами постійно перебуває на його особистому контролі.

В результаті розгляду звернень:

• в Дніпропетровській області працівниками Нацполіції припинено діяльність 37 суб’єктів, які здійснювали роздрібну торгівлю нелегальним паливом; зареєстровано 20 кримінальних проваджень за фактами незаконної діяльності АЗС;

• в результаті спільних дій працівників ДПС та Нацполіції було припинено діяльність суб’єкта, який здійснював нелегальний продаж тютюнових виробів; було вилучено 984 пачки сигарет на загальну суму 37,4 тис. грн.;

• Тернопільською ОДА надано доручення відомствам, які наділені відповідними повноваженнями щодо проведення комплексу заходів з відпрацювання місць незаконної торгівлі пальним;

• Київська обласна прокуратура провела заходи перевірки належності здійснення досудового розслідування в одному з кримінальних проваджень;

• Нацполіція ініціювала перевірку незаконних дій працівників про яких йшлося у зверненні.

В свою чергу, голова Комітету закликає громадян звертатися зі зверненнями за адресою: hetmantsev@rada.gov.ua. Кожне проблемне питання буде розглянуто.

По материалам Данило Гетманцев, глава комітету ВРУ з з питань фінансів, податкової та митної політики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена
12.07.21 13:38

Интересно сколько на сдаче тонн макулатуры ДПС заработала? 
В кассе приход отразили ? 

Ответить
  • ***
12.07.21 13:42

Только не пишите, что он их лично читает. Даже в районной ДПС нач 
не заморачивается , как сказала секретарша " В день по 150 писем, так что ему больше делать нечего?" Так что звоните в рельсу.

Ответить
  • антифа
12.07.21 22:45

95 квартал для плебса

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям