Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.07.21
1290 0 Печатать

Подання додатків до нової або уточнюючої декларації з рентної плати

Які додатки подаються разом із звітною новою або уточнюючою податковою декларацією з рентної плати (далі – Декларація) у разі виправлення показників в окремих додатках до поданої звітної Декларації?

У разі виправлення показників в окремих додатках до поданої звітної податкової декларації з рентної плати (далі – Декларація) суб’єкт господарювання подає:

  • до настання граничного терміну подання Декларації – звітну нову Декларацію разом з усіма додатками, в яких обчислюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта оподаткування;
  • після настання граничного терміну подання Декларації –уточнюючу Декларацію разом з тими додатками, в яких виявлені помилки та у зв’язку з цим уточнюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта, із зазначенням суми штрафної санкції у розмірі визначеному п. 50.1 ПКУ та пені відповідно до ст. 129 ПКУ.
По материалам Категорія 118.06 «ЗІР»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям