Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.09.21
847 0 Печатать

Відповідальність за несплату або сплату в не повному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

Відповідно до пункту 12 підрозділу 94 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

«У разі, якщо декларант у межах одноразового (спеціального) добровільного декларування обрав ставку збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка передбачає сплату такого платежу трьома рівними частинами, - зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов, - сплата такого збору здійснюється декларантом наступним чином: першого платежу – протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації; другого платежу – до 1 листопада 2023 року; третього платежу – до 1 листопада 2024 року» .

Віталій Долгальов звернув увагу, що згідно з пунктом 12 підрозділу 94 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ у разі несплати або сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, зазначеної в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, у встановлений цим підрозділом строк, одноразова (спеціальна) добровільна декларація вважається неподаною та на декларанта не поширюються державні гарантії та звільнення від відповідальності, передбачені цим підрозділом.

По материалам ГУ ДПС у Донецькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям