Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.09.21
1710 0 Печатать

Реєстраційний ліміт правонаступника реорганізованого платника ПДВ

З метою доведення до відома платників інформації про можливість збільшення суми ПДВ, на яку платник ПДВ має право зареєструвати податкові накладні, правонаступника реорганізованих підприємств, податківці інформують.

Сума ПДВ, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування (далі - SНакл) в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) платника, реорганізованого шляхом приєднання, злиття, перетворення, сформована на момент державної реєстрації припинення юридичної особи, використовується під час обрахунку суми SНакл правонаступника такого платника податку.

Починаючи з 19.08.2021 р. в автоматичному режимі функціонує доопрацьоване програмне забезпечення в частині обчислення в системі електронного адміністрування ПДВ показника SНакл платника, реорганізованого шляхом приєднання, злиття, перетворення, сформована на момент державної реєстрації припинення юридичної особи, використовується під час обрахунку суми SНакл правонаступника такого платника податку (лист ДПС України від 28.08.2021 р. № 19621/7/99-00-18-03-04-07).

По материалам ГУ ДПС у Кіровоградській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям